Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Denk aan Haller in Dortmund in de post-Haaland periode

Haller overweegt in Dortmund om Haaland . te vervangen

Hoewel Karim Adeyemi al officieel is aangeworven, overweegt Borussia Dortmund ook de garantie van Sebastian Haller voor een post-Haaland-garantie. Volgens de media Sport 1 En concentrerenDe Eredivisie is in gesprek met Ajax om de 27-jarige Ivoriaanse international aan te trekken.

Het was al mogelijk om een ​​voorlopige overeenkomst met de speler te vinden. Met Ajax moet Dortmund volgens dezelfde bronnen nog onderhandelen. De Nederlandse kampioensleiding rekent op 35 miljoen euro. Een verzoek dat Borussia in eerste instantie zou dwingen te verkopen. Het vertrek van de Zwitserse verdediger Manuel Akanji zou daarbij kunnen dienen.

Juventus staat op pole position voor Pogba

Aan het einde van het contract met Manchester United aan het einde van het seizoen, zou Paul Pogba niet verder moeten gaan met de Rode Duivels aan het einde van de huidige training. naar mij SpiegelJuventus bereidt zich voor op een contract met de Franse middenvelder. De Italiaanse club zal nu in pole position staan ​​om de wereldkampioen van 2018, die in 2016 de Bianconeri verliet, terug te winnen. Jaarlijks wordt een salaris van ruim 9 miljoen euro bekend gemaakt.

Ter Stegen kan Barcelona ook verlaten

Na Frenkie de Jong was het de beurt aan Marc-André Ter Stegen, de doelman van de club, die bij vertrek bekend zou worden gemaakt. naar mij Cadena Serozou de Duitse portier een van de spelers zijn die het management zou willen verkopen om hun rekeningen in evenwicht te brengen.

Barcelona volgt Ravenha

volgens sport-FC Barcelona volgt het einde van het seizoen voor Leeds, waar Ravenha speelt, op de voet. De Braziliaanse vleugelspeler wordt geschat op 45 miljoen euro en hij heeft een clausule in zijn contract in het geval van zijn degradatie naar de tweede divisie, waardoor hij de Premier League-club zou kunnen verlaten in het geval van een bod van maximaal 25 miljoen. euro. Leeds, dat de laatste drie wedstrijden heeft verloren, staat op de 18e plaats met nog twee wedstrijden te gaan.

READ  Red Bull tekent de meest winstgevende cryptocurrency-deal in de sport

Dembélé wil graag in Barcelona blijven

Aan het einde van het contract van volgend jaar juni met FC Barcelona had Ousmane Dembele aan Xavi, zijn coach, duidelijk gemaakt dat hij het avontuur in Catalonië wilde verlengen volgens informatie van El Chiringuito.

Frenkie de Jong moet verkocht worden

Volgens informatie van de Spaanse journalist Gerard Romero zal Frenkie de Jong tijdens deze transferperiode worden verkocht door FC Barcelona dat in geldnood zit. Manchester United moet de Nederlandse middenvelder, die al onder leiding van Erik ten Hag speelde, terughalen.

Chiellini verlaat Juventus aan het einde van het seizoen

Giorgio Chiellini (37) maakte woensdag aan het einde van het seizoen zijn vertrek bij Juventus bekend, nadat hij de Italiaanse beker had verloren van Inter Milan. (2-4, AP). Hij speelt daar al 17 jaar en won 19 titels. De Italiaanse international, die op 1 juni zijn laatste wedstrijd voor het nationale team speelt, zei dat hij niet weet of hij definitief zal stoppen met voetballen of nog een laatste avontuur aangaat, bijvoorbeeld in Noord-Amerika.

Goedemorgen allemaal

Hallo allemaal en welkom bij RMC Sport live om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en nieuws uit de transferperiode. De belangrijkste stap van de afgelopen dagen was noodzakelijkerwijs de verhuizing van Erling Haaland richting Manchester City, en hij werd al snel vervangen door Karim Adeyemi. Dit zou binnenkort kunnen worden gevolgd door andere grootschalige bewegingen.