Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na de buitengewone vergadering van het Directiecomité gaat Noelle Le Graet vanmiddag verder

Noelle Le Graet veranderde dit weekend van gedachten. (Foto door Philip Lubrich)
Loza banner training

Aan het einde van de ochtend vond op vrijdag een uitzonderlijke COMEX plaats. Beslissingen van Noël Le Graët zullen in de namiddag worden geïnformeerd.

Nationale 2 en D2 damesclubs moeten nog een paar uur wachten. Het buitengewoon uitvoerend comité van de Franse voetbalbond heeft vrijdagochtend beslissingen genomen over het voortzetten of beëindigen van het toernooi. De kwestie van afstammelingen van nationalisme is zeker ter sprake gebracht. Maar niets werd uit die vergadering gefilterd omdat Noelle Le Graet de leden van het Directiecomité had gevraagd de informatie niet openbaar te maken.

De FFF-baas heeft al besloten om over een middag met zichzelf af te spreken. Dit zou moeten zijn via een artikel dat is gepost op Website van de federale autoriteit. Wat we wel weten is dat het Ministerie van Sport gisterochtend een videoconferentie heeft georganiseerd met verschillende federaties, waaronder de federatie. Zo werd er voorlichting gegeven over het voortzetten van amateurwedstrijden maar ook over Herstel in sportclubs. Tot aan het einde van de middag!

READ  Antoine Griezmann: Kylian Mbappé is "onvervangbaar"