Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mustafa Mohamed is om persoonlijke redenen afwezig, wat vragen oproept

Mustafa Mohamed is om persoonlijke redenen afwezig, wat vragen oproept

Nadat hij afgelopen weekend ondanks de tegenslag tegen Lille (1-2) zijn voortzetting verzekerde, arriveert Nantes met een gerust hart in het emiraat, maar zonder zijn Egyptische spits Mostafa Mohamed (26 jaar), die afwezig is in de groep, alhoewel hij is noch geblesseerd, noch geschorst. .

Deze afwezigheid op een dag gewijd aan de bestrijding van homofobie doet denken aan zijn incident vorig jaar bij dezelfde gelegenheid. Hij was op 14 mei in Toulouse (0-0) en maakte daarna de reis. Net als Toulouse-spelers Zakaria Abou Khalal, Moussa Diarra en Said Hamulic weigerde hij op het laatste moment het geborduurde shirt met de regenboogprint te dragen, voordat de teamopstelling in de uren voor de wedstrijd bekend werd gemaakt. Daarom verbleef hij in het hotel voordat hij financieel werd gestraft.

“Ik respecteer iedereen, daarom speel ik nog steeds voor Nantes.”

Mustafa Muhammad, afgelopen juli

Al-Masry, die bang was voor de vijandige reacties van het land jegens zijn familie, kwam op 20 juli in onze columns terug op deze episode, zonder verder in detail te treden: »