Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé voor de laatste keer zwanger in L1?  Luis Enrique zou beslist hebben

Mbappé voor de laatste keer zwanger in L1? Luis Enrique zou beslist hebben

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Randall Kolo Mwani’s “Little Brother”-interview!

Over een paar uur wacht ons een belangrijk moment op de slotdag van de Franse competitie. Kylian Mbappé, al enkele jaren de beste speler van het toernooi, maar ook topscorer, vertrekt na zeven seizoenen in het toernooi onder het shirt van Paris Saint-Germain te hebben doorgebracht, nadat hij onder het jasje van AS Monaco al van de Ligue 1 had geproefd.

Mbappé zou een basisspeler moeten zijn

Laatstgenoemde, Kylian Mbappé, gaat hem testen in de buurt van Metz. Maar er blijft één vraag over die beslist moet worden… vier dagen nadat hij de reis naar Nice had gemist vanwege spierpijn, en hoewel de laatste Parijse uitdaging de Franse bekerfinale aanstaande zaterdag tegen Lyon is, zal Mbappé vanaf het begin aanwezig zijn? Voor Luis Enrique, of zal de Spaanse coach zichzelf een grap toestaan ​​dat hij zijn geheim kent? Volgens Le Parisien en L’Equipe du jour zou Mbappe vanaf de start aanwezig moeten zijn. De Bondi-crack zou voorop moeten lopen in de Parijse aanval op het park van Metz.

Lees ook:

Paris Saint-Germain: ontwikkeling voor de toekomst in het Parc des Princes?

Paris Saint-Germain: Luis Enrique’s krachtige woorden over Barcola tijdens de persconferentie

Samenvatten

Kylian Mbappé speelt zondagavond in Metz zijn laatste Ligue 1-wedstrijd. Het valt nog te bezien of Luis Enrique er daadwerkelijk in zal slagen het Bondi-probleem vanaf het begin aan te pakken. Aanvankelijk zal de trend positief zijn, waarbij Makan voorop loopt in de aanval.