Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mooi gebaar van Konde naar de fan die hem aanviel op zijn shirt

Clement werd aangevallen door supporters die afgelopen donderdag na Frankrijk en België het teamshirt van Jules Conde stalen, en Clement werd gecontacteerd door de Blues-verdediger. Een gesprek dat hij aan RMC gaf.

Van droom tot nachtmerrie. Clement, een fan van het Franse nationale team, is sinds donderdag, de overwinning van de Blues (3-2) op België, in de Volkenbond, in een maalstroom van emoties beland. Hij was aanwezig op de tribunes van het Juventus Stadium en vroeg en ontving zijn trui van Jules Koundé. Toen kwam de nachtmerrie.

Een groep mensen wierp zich naar hem om zijn jas te scheuren en sloegen hem om hem te laten barsten. Ondanks de steun van anderen gaf Kleiman het uiteindelijk op. Hij vertelde dit verhaal op sociale netwerken, wat hem genoeg weerklank gaf om Jules Koundé persoonlijk uit te dagen.

“Het is echt een mooi gebaar”

Jules Koundé belde me, het kwam tot zijn oren, hij begroette onze supporter, ik noemde hem zaterdag RMC. Ik wil iedereen bedanken die heeft meegedaan, die me heeft gebeld. Hij vroeg me of ik in orde was. Hij was zo teleurgesteld om te zien wat er op het veld is gebeurd voor Simple shirt, het is triest. Toen zei hij tegen me: “Maak je geen zorgen, ik zal je het laatste shirt houden om warm te blijven.” Hij gaf me het nummer van de FFF Security Director zodat ik kan bellen , voor de rest van de procedure. Koundé’s eerste gebaar, om zijn shirt te geven, het is cool, maar bel me terug. Het is echt een mooi gebaar. En daarvoor bedank ik hem.”

READ  Reïntegratie van Russische atleten: Bach vindt standpunt van regeringen die kritiek hebben op het IOC "ongelukkig"

Het Jules Koundé-shirt waarin Clement afgelopen donderdag dacht te hebben geslapen, verscheen donderdagavond in het verhaal van rapper Mehdi Wise. Laatstgenoemde verdedigde zich tegen de bron van de aanval op Instagram, waarbij hij aan de kaak stelde dat hij zich “op het verkeerde moment op de verkeerde plaats” bevond en Kleiman beloofde het shirt te brengen dat hij zou hebben kunnen ophalen. ‘Rapper, ik zie hem niet aanvallen. Ik denk dat hij ze bij de uitgang gevonden moet hebben,’ legde Kleiman uit aan onze microfoon. “Ik heb nog geen klacht kunnen indienen. Dus ik wacht om terug te keren naar Frankrijk. Ik heb het volste vertrouwen in de rechtbanken”, voegde hij eraan toe.