Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leonardo komt sexy uit voor Mbappé!

Na een recent interview met Kylian Mbappé voor RMC Sport en L’Équipe, brak de sportief directeur van PSG, Leonardo, stil terwijl het nieuws over de club door de hoofdstad ging. Specifiek de toekomst van de 22-jarige spits, aangekondigd voor Real Madrid komende zomer.

Leonardo ziet Paris Saint-Germain niet zonder Mbappé

door Italië trekken, Leonardo Neem deel aan het dello-sportfestival in Italië. Sportdirecteur van Paris Saint Germain Maak van de gelegenheid gebruik om actuele kwesties met betrekking tot zijn club te bespreken. In verklaringen geciteerd door journalist Fabrizio Romano sprak de Braziliaanse leider in het bijzonder over het dossier Kylian Mbappé. Aan het einde van het contract op 30 juni moest de Frans international nog een nieuw contract tekenen en leek hij aan de top te staan ​​bij Real Madrid. Maar Paris Saint-Germain is van plan zijn Franse juweel te behouden.

“Ons idee is om het contract van Mbappé te verlengen. Ons plan is niet veranderd. Kylian is een juweeltje, hij is absoluut perfect voor PSG, dan hebben we Kylian, Leo (Messi) en Neymar. We hadden nooit gepland voor de toekomst van PSG zonder Mbappe.”zei Leonardo. En volgens de moeder van de voormalige spits van Monaco is de mogelijkheid om hem zijn avontuur met Rouge et Bleu te zien voortzetten al aanwezig.

Moeder van Mbappé bevestigt gesprekken met Paris Saint-Germain

Ondanks de grote garanties van Real Madrid voor gratis toegang tot Kylian Mbappé Komende zomer werkt Paris Saint-Germain achter de schermen aan de verlenging van zijn contract. In een dagelijks interview ParijseEn Fayza Al-Ammari, de moeder van de wereldkampioen 2018, geeft toe dat hij in onderhandeling is met Leonardo om het huurcontract van zijn zoon te verlengen.

READ  Groenewegen keert van verre terug na winst Tour de France: 'Ik vroeg me af of ik mijn plek in het peloton nog kon hebben'

“We zijn momenteel in gesprek met PSG en het gaat goed. Ik heb Leonardo gisteravond (maandag) zelfs gehad. Zullen we daarna een uitweg vinden? Eén ding is zeker: hij zal tot het einde zijn best doen om C1 te winnen “, gevangen genomen. Na een periode van gekke transfers, zou PSG nog een grote klap kunnen toebrengen door hun nummer 7 uit te breiden.