Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Didier Drogba mag niet meer naar het Vélodrome

“Dus, eerlijk gezegd, werd mij gevraagd om niet terug te keren naar het stadion…” Het is een geweldige bekentenis van Didier Drogba, de voormalige OM-spits (2003-2004). Het voormalige idool keert woensdag voor het eerst in jaren eindelijk terug naar het Stade-Vélodrome. De Ivoriaanse speler organiseert samen met UNICEF de Champions Match. Een bijeenkomst die om 19.00 uur begint om de live-uitzending op ons kanaal te volgen.

“De viering zal niet veranderen. Ik hoop dat OM-supporters de kans krijgen om het meer dan eens te zien”

“Het is mijn favoriete team, het is Orange Velodrome, mijn sponsor (Oranje), Het is een geweldig doel, dus er was geen betere plek dan Marseille om deze wedstrijd te organiseren.” Hij zei in dit interview om: Provence. Hij deed ook het interview Telefoot (TF1), heeft hij al gewaarschuwd dat als er een doelwit is, Het feest zal niet veranderen. “Ik hoop dat OM-aanhangers de kans krijgen om haar meer dan eens te zien.”

Drogba “richt zich op de president van de Ivoriaanse federatie”

Jean-Pierre Papin zal het OM Legends-team coachen. Drogba speelt naast Djibril Cisse, Fabrizio Ravanelli, Jules of Eric de Mico. In ruil daarvoor wordt UNICEF geleid door Arsene Wenger. Op het veld staan ​​Teddy Renner, Robert Perez, Kev Adams, Matt Bokora, Eric Abidal, Esteban Cambiasso, Ricardo Carvalho of Christian Karembeu.