Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Monaco’s Karel de Grote “wrijving” met Maxima van Nederland bij de begrafenis van Elizabeth II, de waarheid komt naar voren

Charlene van Monaco heeft misschien eindelijk de spanningen verminderd met koningin Máxima van Nederland, die ze ontmoette op de begrafenis van koningin Elizabeth II na “wrijving” onthuld door Klauser. Twee gekroonde hoofden dragen samen de bus.

Beatrix, de voormalige koningin van Nederland, woonde op 19 september de begrafenis van koningin Elizabeth bij in Westminster Abbey met haar zoon en schoondochter koning Willem-Alexander en koningin Maxima.
Prins Albert van Monaco en zijn vrouw Charlene werden twee rijen achter de koninklijke familie van Nederland geplaatst.

Beide families gingen samen in de bus. Charlene van Monaco wordt ook vereeuwigd terwijl ze achter koningin Maxima door de straten van Londen loopt.
Er is geen spanning om van streek te raken, en tegelijkertijd heeft zich een gerucht verspreid De eerste twee vrouwen zullen boos zijn Na het overslaan van een receptie georganiseerd door Charlene van Monaco, Koningin der Nederlanden.

De vrouw van prins Albert van Monaco, die nog moet bevallen van een tweeling, zei dat Gabriella en Jacques “bang” waren om andere zwangere prinsessen te ontmoeten.
“Zelfs foto’s van een droom die Charlie probeert uit te laten komen”, bevestigt People Weekly.
Charlene, afkomstig uit Monaco, zette het record recht toen ze hun vriendschap bevestigde tijdens een interview dat ze gaf aan “Times Weekend Magazine”.
“Sinds ze uit Argentinië komt en in Nederland woont, hebben we dezelfde levenskeuzes gemaakt. Ze gaf me advies waar ik me in kon vinden,” zei hij.