Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Monaco wint wedstrijd 1 van de finale tegen Kazan en pakt

Monaco wint wedstrijd 1 van de finale tegen Kazan en pakt

Aurélien CANOT, Media365, plaatste op dinsdag 27 april 2021 om 20.25 uur.

En aan het einde van de eerste ronde van de buitengewone tussen de twee teams, won Monaco twee punten (89-87) thuis tegen de Russen van Yonex Kazan, deze dinsdag in de eerste wedstrijd, en de tweede wedstrijd wordt op vrijdag gehouden. in Rusland.

Voor het eerst in zijn geschiedenis Europees kampioen van Monaco? De droom krijgt vorm. Het Rocca-team heeft sinds het begin van hun briljante saga bewezen dat ze bij lange na niet volbracht zijn, hoe geweldig ze ook zijn. Onder de ogen van Prins Albert II lieten leden van de familie Monaco dinsdagavond opnieuw zien dat er niets is dat ze niet kunnen bereiken, zelfs niet Dit is de kroning waarin ze hun hand legden tijdens deze eerste wedstrijd van de Europa Cup Finale door twee punten (89-87) te winnen van de grote kandidaat in deze laatste zet Yonex Kazan. Een succes waarmee de spelers van Zvezdan Mitrovic kunnen profiteren voordat ze vrijdag in Rusland voor de tweede wedstrijd tegen de Russen staan. Hopelijk is het de laatste voor Monaco in hun drie beste finales, met een mogelijke match 3 weer boven Kazan. Het parket op zondag. Match 3 die misschien nooit zal gebeuren, dat moeten we Post en zijn teamgenoten wensen.

Van de geweldige Rob Gray!

Vooral als de kapitein van het Roca-team en zijn familie erin slaagden een plechtige prestatie te herhalen, zoals een optreden op dinsdagavond thuis in de Gaston-Médecin-kamer, waar de kapitein van de Jeep Elite erin slaagde de grote Russische vloot tot het einde te temmen en ondanks de grote moeilijkheden in het tweede kwartaal won Kazan met 26-19 en clinicus Artem Klimenko (22 punten) onder de manden. Aan de kant van Monaco bereikte Rob Gray ook nieuwe hoogten (23 punten) en was hij het eerste Roca-team dat in staat was om terug te slaan op zijn prestigieuze tegenstander en voor de overwinning te vechten in een oogverblindend einde van de wedstrijd. Die zagen vooral Matthias Lesport (17 punten) en Monaco vechten om drie aanvallende rebounds in dezelfde actie te pakken en zo door te gaan met het opbouwen van hun heldendaden. Beter nog: dankzij de verbeterde gifonderschepping van Abdullah Nadwi met mijn dief van dezelfde Ramadi, kampioen van deze wedstrijd 1, kon Monaco Kazan en de ongrijpbare Theodore (15 punten) in geldtijd bevriezen. De droom is begonnen.

READ  Duitsland is thuis, een uitdaging die past bij de ambities van de Red Panthers vanavond

Winkelmand – EUROCOUPE (H) / Conclusie

Eerste wedstrijd – dinsdag 27 april 2021
Monaco
Yonex Kazan (Rusland): 89-87

Klik hier om dit eerste spel te herstellen

Wedstrijd 2 wordt gespeeld op vrijdag, mogelijk derde wedstrijd op zondag