Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Neymar begon zich zorgen te maken over Nasser Al-Khulaifi

Neymar begon zich zorgen te maken over Nasser Al-Khulaifi

Na deze aankondiging

“We zijn in gesprek met Paris. Haast je niet. Bijna alles is geregeld. Ik voel me ontspannen, ik voel me heel gelukkig hier in Paris Saint-Germain.”. Dit waren de woorden van de Braziliaanse dinsdagavond in een interview met RMC Sport. Maar de media als leiders kondigden al enkele maanden aan dat alles compleet is voor de verlenging van de speler. Daarom wachtte nog een formalisering, tegen de achtergrond van een nieuwe soap met FC Barcelona die de dans zou betreden.

Zoals getoond directFC Barcelona verlaat hem niet en zal proberen hem te rekruteren. En volgens Iberische media was Paris Saint-Germain van plan geweest om voor de wedstrijd van vanavond tevergeefs een verlenging van de termijn van de speler aan te kondigen. De krant voegt eraan toe dat we in Paris Saint-Germain serieus ongerust beginnen te worden en dat de woorden van de speler niet per se veel waarde hebben in de zin dat de Canarinha-ster in het verleden heeft bewezen dat hij dat kon ‘ bevestig iets in het openbaar en doe dan het tegenovergestelde.

De Catalaanse pers dringt aan

Zolang de handtekening niet 100% wordt bevestigd, blijft PSG bezorgd, zo stelt de media vast, terwijl de persoon in kwestie echt wil terugkeren naar Camp Nou en opnieuw wil spelen met Lionel Messi die volgens hem in het Catalaans zou moeten blijven. landt. van zijn kant, sport Hij onthult de vier sleutels van het proces: ten eerste dat de speler heeft besloten om een ​​verlenging van zijn contract met Paris op een pauze te zetten. Daarna zal de komst van Joan Laporta aan het roer van de club de onderhandelingen met Paris Saint-Germain vergemakkelijken.

READ  "Het is een kwestie van overleven": journalist Matteo L'Arteau kondigt aan dat zijn been zal worden geamputeerd

Punt drie: FC Barcelona weet dat het nu of nooit zal terugkeren naar zijn vorige nummer 11. Tot slot realiseert Barcelona zich ook dat de terugkeer van Neymar Lionel Messi zal overtuigen om te blijven. Het volstaat te zeggen dat deze serie nog lang niet voorbij is, en het zal pas echt eindigen als Paris Saint-Germain zijn officiële persbericht publiceert …