Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Michel Olas sterk bericht door Monaco-OL

Olympique Lyonnais kreeg een zware klap in het hoofd. Na het verlies van zondagavond in het Groupama Stadium tegen Lille (2-3, de 34e dag van de Ligue 1), nam John definitief afscheid van hun laatste hoop op het winnen van de titel. Jean-Michel Aulas, langs de zijlijn van een persconferentie op dinsdag, keerde terug naar deze enorme teleurstelling. “We hebben een moeilijk weekend gehad. (…) Voor het herenteam is het een grote teleurstelling, vooral omdat we tijdens de wedstrijden tegen Monaco en Lille rally’s vonden, vooral tactiek en opportunisme tijdens de eerste twee helften. Destijds van deze wedstrijden. Het geluk lachte ons dit jaar niet toe. “, Hij zei.

Wat volgt na deze aankondiging

Maar als hij zich logischerwijs teleurgesteld voelt, geeft het hoofd van het runenteam nog lang niet op. “De teleurstelling van het weekend heeft plaatsgemaakt voor ambitie en dynamiek van maandag en dinsdag. We werken veel samen met Vincent Bonsu, Juninho en Rudi Garcia aan de wedstrijd van zondag, en we kijken ook naar wat er in het programma gaat gebeuren. van ons concludeerden dat er nog steeds een zware klap is om zoveel te spelen als we zullen spelen. “In ieder geval in de Europese competitie. Hij zou ook ambitieus kunnen zijn als we hem daar achterlaten. Maar dat is niet wat ons drijft. We willen ons kwalificeren. voor de Champions League. “, Verlaat OL chef, volg een compromisloze sportshow.

Getallen met OL

“Vandaag hebben we 67 punten. Als we in al onze wedstrijden wonnen, met 79 punten, zijn er geen statistieken zoals we met dit nummer in de Champions League waren.”, Het is om uit te leggen. Kortom, de eerste duidelijke boodschap aan zijn mannen. Voordat je erop aandringt. “Ik ben ervan overtuigd dat door alle troeven aan onze kant te leggen, we de lat hoger kunnen leggen. Dit gaat via de Heilige Unie in de club en binnen de hele OL-gemeenschap. We zullen de trend omkeren en ons kwalificeren. Het is dubbel of niets.”Een paar dagen voor deze finale verzonden.

READ  Wereldkampioenschap (H): Vijf Fransen bereikten de kwartfinales

Oproep tot heilige unie en algemene mobilisatie gelanceerd. Tussen spelers. Net als bij de leiders. En personeel. “Er zijn ook belangrijke tactische opties, waarbij de spelers worden geïdentificeerd. Het is aan de coach om te handelen. Er moet solidariteit zijn tussen de leiders. Vincent en Johnny Ik moet luisteren naar alles wat er is gezegd en de informatie en het goede sorteren. beslissingen. Ik garandeer je dat we er zondag zijn. We hebben het gezien tegen. “Monaco in Coupe de France, we hebben de middelen om te winnen en we zullen winnen. ”Hij besloot als leider. Het is nu aan zijn team om te spelen.