Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Molenbeek-coach ontslagen door John Textor, Claudio Caçapa zou hem moeten vervangen

Molenbeek-coach ontslagen door John Textor, Claudio Caçapa zou hem moeten vervangen

In Molenbeek heeft zojuist een heuse bliksemschicht geklonken. En hoewel de voorbereidingen van de club op promotie naar de Professional League (Belgische D1) dit seizoen goed leken te verlopen, zoals blijkt uit de overwinning op OL op zondag in een vriendschappelijke wedstrijd (1-0), ontsloeg Vincent Euvarard, coach van het “Racing White Daring”-team sinds december 2020, maandagavond alle medewerkers uit hun functie door eigenaar John Textor.

“Net zoals we vaak zeggen dat we spelers aantrekken wiens profiel overeenkomt met onze visie op succes, is het belangrijk dat we de richting van het team op dezelfde manier benaderen.”De Amerikaanse zakenman rechtvaardigde het in een persbericht.

Als de tekst van de aankondiging van het nieuws dat aangeeft Morgen vindt de bekendmaking van de nieuwe sportstaf plaats (Dinsdag) »En Sudinfo onthulde in de avond De identiteit van de nieuwe coach: Claudio Cacappa. Terugkerend naar Lyon na een succesvolle missie naar Botafogo (3 overwinningen in 3 wedstrijden), had de voormalige Braziliaanse verdediger (47) zijn plaats als assistent van Laurent Blanc moeten hervatten. Tot slot zou hij zaterdag in Molenbeek op de bank moeten zitten om Genk te verwelkomen, de eerste dag van het Belgisch Kampioenschap tellend.