Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Een doelman in het begin en een andere die dichterbij komt

Mercato: Een doelman in het begin en een andere die dichterbij komt

Afwezig op training in Nederland, zal Hillel Konaté de starter zijn, terwijl VAFC zijn potentiële vervanger, Ligue 2-expert en vervangende rol al heeft getest.

Voormalig doelman van VAFC Niort

Na vijf jaar in Valenciennes is het einde van het applaus voor Hillel Konate nabij. Vorig seizoen twee keer aangepast in de Ligue 2 om het noodvertrek van Gauthier-Larsoneur naar Saint-Etienne goed te maken, was de 28-jarige portier niet in voor een uitstapje naar het Nederlandse Horst. Volgens onze collega’s van Sport stemDe reden is heel simpel: Virginia’s nummer twee doelpuntenmaker is net begonnen en hij zou de club binnenkort moeten verlaten.

Om hem te vervangen had de VAFC al de juiste schoen gevonden voor de persoon van Jean Lochette, die vorig seizoen aan de slag ging bij Niort, aldus de Sport stem. De 26-jarige door Paris Saint-Germain opgeleide doelman speelde afgelopen seizoen vijf Ligue 1-duels en vier wedstrijden in de Coupe de France. Vandaag kan de inwoner van Beauvais zonder enig contract terugkeren naar de regio door zich de komende dagen definitief te verbinden aan de VAFC. De Fransman speelde afgelopen zaterdag al drie kwartier tegen Union Saint-Gilloise.

Enzo piloot

Afbeeldingscredits: Icon Sport

Een typefout of onnauwkeurigheid gevonden in dit artikel? Neem contact op met de redactie onder vermelding van Artikel titel.

READ  Joel Embiid werd gekroond tot beste speler in een geweldige prestatie voor de Kameroense speler