Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spaanse journalist waarschuwt Kylian Mbappé

Spaanse journalist waarschuwt Kylian Mbappé

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Midden in een confrontatie met Paris Saint-Germain wordt Kylian Mbappé nauwlettend in de gaten gehouden in Spanje. Om precies te zijn in Madrid. La Casa Blanca weet dat als de spits van het Franse nationale elftal zijn contract (2024) afloopt, de Madrilenen ongetwijfeld geen exorbitante transfersom hoeven te betalen. Ja, maar hier is het dan. Door officieel niet om zijn vertrek te vragen, heeft Bundenoa Paris Saint-Germain van zich vervreemd, dat hem deze zomer wil laten gaan als hij weigert te verlengen. Kylian Mbappé is onlangs gestopt met de tournee in Azië en zou het seizoen op de tribune kunnen doorbrengen als de zaken niet weer normaal worden.

naar mij Geheim slotDe beroemde Madrid-journalist Thomas Roncero adviseerde Kylian Mbappé zich te verzetten tegen de druk die Paris Saint-Germain op hem uitoefende. “Als Mbappé naar Real Madrid wil komen, moet hij zijn contract nakomen. Ik hoop dat Kylian die kracht heeft en ik denk dat hij het karakter en de mentaliteit heeft om aanvallen te weerstaan ​​en desnoods een jaar op de tribune door te brengen.” In een sterke positie hoopt Real Madrid het Franse genie in 2024 aan te trekken. Van zijn kant zal Kylian Mbappé een oplossing moeten vinden om met Paris Saint-Germain te kunnen spelen, ook al lijkt de scheiding al te hebben plaatsgevonden.

lezen
Paris Saint-Germain: Luis Enrique wil versterking!

kroeg. de

READ  Formule 1 | F1 safety car-coureur reageert op Verstappen