Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Minnan keerde zondag met Milan terug tegen Atalanta

De Franse doelman Mike Mignan, die sinds september afwezig was van het veld vanwege een linkerkuitblessure, keert zondag terug om de strijd aan te gaan met AC Milan.

Door Le Figaro met AFP

gepubliceerd

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Mike Minnan Miguel Medina/AFP

Ook Zlatan Ibrahimovic, die dit seizoen nog moet spelen na een operatie aan zijn linkerknie eind mei, isklaar“Om zijn eerste minuten te spelen, nadat hij de laatste twee ontmoetingen op de bank zat”, zei Stefano Pioli op een persconferentie.Mike maakt het goed en speelt morgen (zondag, noot van de redactie)kondigde de coach van de 27-jarige portier aan.Hij was vorig seizoen de beste keeper, hij heeft ons veel gegeven in veel verschillende situaties. Hij heeft vijf maanden niet gespeeld, hij is in orde, mentaal en fysiek, maar hij zal ook tijd nodig hebben om zijn ritme te vinden.Hij voegde eraan toe dat de voormalige Lilo deze maanden ver van het veld heeft gewoond.Als een leeuw in een kooi is hij zeer gemotiveerdZei Pioli, terwijl hij de prestaties van zijn vervanger Ciprian Tatarusanu sinds september verwelkomde:Hij deed zijn huiswerk, en ik ben zo blij dat hij dat deed.»

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Maynan, die aan het begin van de week zijn groepstraining hervatte, zal twee competitieduels spelen, tegen Atalanta en daarna Fiorentina, om zijn gevoelens terug te krijgen voor de knock-outronde van de Champions League tegen Tottenham op 8 maart (Milaan won met 1-0 in de eerste been). Mike Mainan blesseerde zich in september voor het eerst met de Blues tijdens de Nations League-wedstrijd tegen Oostenrijk (2-0) aan zijn linkerkuit. Hoewel zijn terugkeer op het veld op handen was, kreeg hij in oktober een tegenslag, waardoor hij moest afzien van het WK als vervanger van Lloris.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Na de internationale pensionering van LlorisMaignan (5 keuzes), internationaal sinds 2019 De grootste kandidaat om de kooidrager van de vice-wereldkampioenen te worden. De volgende wedstrijd van The Blues staat gepland voor 24 maart tegen Nederland, als onderdeel van de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024. Wat betreft de 41-jarige Ibrahimovic.zou kunnen“Zoek ook het veld tegen Atalanta, waaronder de linie van Pioli ligt.”Het eerste telefoontje was om hem weer op de set te krijgen, hij heeft veel opgeofferd en nu is hij klaarDe technicus zei over de Zweedse veteraan, die sinds zijn terugkeer naar Lombardije in januari 2020 een hoofdarchitect is van de terugkeer van de Rossoneri naar de top van de Rossoneri.

READ  De Belgen in het buitenland: Vertonghen en Benfica beginnen met uitzege, topscorer van Vertesijn met PSV Eindhoven in Supercopa.