Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Haar kennende vind ik het een heel moeilijke beslissing”, zegt haar Lyon-coach.

“Haar kennende vind ik het een heel moeilijke beslissing”, zegt haar Lyon-coach.

Aanvoerder van het blauwe team Wendy Renard en aanvallers Marie-Antoinette Catoto en Kadidiatou Diagne hebben vijf maanden voor het WK aangekondigd dat ze zich terugtrekken uit het Franse nationale team. Ze eisen “veranderingen” in het management.

Artikel geschreven door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

“Wendy kennende, omdat ze zo professioneel en zo competitief is, denk ik dat het een heel moeilijke beslissing is, maar naar mijn mening was het mentaal gezien ook moeilijk voor haar.”Ik beken op zaterdag 25 februari In Frankrijk Bleu GirondeSonia Bompastor, coach van Lyon-voetballer Wendy Renard, aanvoerder en verdediger van de Blues die 142 opties heeft bij dit team en die vrijdag haar terugtrekking uit het Franse nationale team aankondigde.

Vijf maanden voor het WK vrouwenvoetbal namen vrijdag drie hoofdrolspelers van het Franse nationale team deze beslissing: Kadidiato Diagne, Marie Antoinette Catoto en Wendy Renard. Zij was de eerste die deze aankondiging deed. Alle drie vereist “de veranderingen” Binnen de selectie en aansturing van het team Frankrijk.

Dus Sonia Bompastor is niet verrast: “Het is niet per se een verrassing op persoonlijk vlak, want we hebben de laatste tijd veel met Wendy gewisseld over het feit dat ze soms het gevoel had dat ze niet in de pas liep met veel van de thema’s in het Franse team.”

In een persbericht dat een paar uur na de aankondiging van de spelers werd gepubliceerd, kondigde FFF aan actie te hebben ondernomen Bekendheid met de verklaringen van Wendy Renard, Kadidiato Diagne en Marie-Antoinette Catoto Het uitvoerend comité, dat op 28 februari bijeenkomt, zal zich bij deze gelegenheid over de kwestie buigen. (…) De Franse voetbalbond (FFF) wil u eraan herinneren dat er geen persoonlijkheid boven de basis van het Franse team staat.”De Franse voetbalbond toegevoegd.

READ  Hoe verslaafd (Badel) aan voormalige voetballers