Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deshan, het nieuws dat hij niet meer verwachtte

Deshan, het nieuws dat hij niet meer verwachtte

Didier Deschamps maakt op 16 maart zijn selectie bekend voor de kwalificatiewedstrijden van UEFA Euro 2024. Naast de keepers staat een grote comeback in het verschiet.

Lang voor het WK 2022 werd het Franse nationale team geplaagd door allerlei soorten blessures. The Blues konden bijvoorbeeld niet rekenen op Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kempebe en Karim Benzema tijdens de wedstrijd die in de finale verloor van Argentinië. Als de pagina eenmaal is omgeslagen, is Didier Deschamps niet meer verwend sinds Raphael Varane en Hugo Lloris hun internationale pensionering aankondigden. Het verlies van de doelman van Tottenham was ook een van de grootste problemen van Didier Deschamps, vooral omdat zijn potentiële nummer 2, Mike Minnan, al vijf maanden geblesseerd is. Maar de situatie kan snel veranderen.

volgens Gazzetta dello SportHet nieuws over de doelman van AC Milan is goed. En zelfs beter dan verwacht, volgens de Italiaanse media zou Mignan dit weekend weer in de groep kunnen zitten Rossonero. Het lijkt er dus op dat de linkerkuit van het vorige verlies heel goed is genezen, ook al is het nog steeds nodig om voorzichtig te zijn voordat het definitief op de vraag wordt gefixeerd. Deze aanstaande terugkeer is in ieder geval uitstekend nieuws voor Didier Deschamps, minder dan drie weken na de bekendmaking van de shortlist van The Blues voor de eerste kwalificatieduels voor Euro 2024.

Logische nummer één?

Zonder Hugo Lloris, noch Steve Mandanda, die ook gestopt is bij de Blues, lijkt het erop dat Mike Minnan een open weg voor zich heeft om de eerste keus plek in het Franse team te heroveren. Het is afwachten of hij op tijd zal aanspreken om het ritme te vinden en Didier Deschamps te overtuigen van zijn keuze. Het definitieve antwoord is op 16 maart met de bekendmaking van de lijst. Op 24 maart staat de eerste kwalificatiewedstrijd tegen Nederland op het programma.

READ  Twee keer goud voor Fink, veelbelovende prestaties voor Macintosh