Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met Hernandez, Conde en Tolisso tegen Portugal

Zoals aangekondigd in onze exemplaren en op leparisien.fr vanaf maandag, zal Didier Deschamps drie wijzigingen doorvoeren om woensdag in Boedapest (21.00 uur) tegen Portugal te spelen in de derde wedstrijd van Groep F. Lucas Hernandez keert terug op de linksbackpositie. De plaats van Lucas Digne, Benjamin Pavard maakt plaats voor junior Jules Conde als rechtsback en Corentin Tolisso vervangt Adrien Rabiot op het middenveld.

Maar de coach behoudt zijn vertrouwen in de drie spitsen, Kylian Mbappé, Karim Benzema en Antoine Griezmann. Hun overeenstemming was vanaf het begin van het toernooi niet helemaal bevredigend omdat ze slechts één doelpunt scoorden via de Barcelona-speler en dit trio heeft normen nodig.

Hiervoor moet het tactische gedrag van de Blues zich ontwikkelen en moet Griezmann een meer spilfunctie vinden achter Benzema en Mbappe zoals het geval was tijdens de twee warming-up wedstrijden tegen Wales (3-0) en Bulgarije (3-0). Tolisso, die sinds de start van het EK twee keer heeft gespeeld, zou de juiste middenvelder kunnen spelen om Jules Conde van Sevilla te vervangen, die hem zijn tweede keus zou geven.

The Blues, die zich al hebben gekwalificeerd voor de ronde van 16 van de competitie, hopen de Europese kampioenen te verslaan. Hierdoor kunnen ze het volgende week maandag in Boekarest opnemen tegen Zwitserland of Oekraïne. In het geval van de tweede plaats zouden de mannen van Didier Deschamps het opnemen tegen Engeland, terwijl de derde plaats Nederland of België zou zien.

READ  Italië gebruikt Mainan om de spot te drijven met Donnarumma