Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona ontvangt mooie cheque van FIFA voor Dembélé

Onze WK-aftrap CIES: Top 10 meest waardevolle aanvallers

Dit is het slechte nieuws voor het eerste deel van het EK voor het Franse team. Blues-spits Ousmane Dembele is geblesseerd geraakt bij een 1-1 gelijkspel met Hongarije. Als slachtoffer van een dijbeenblessure zou Dembélé de Euro moeten opgeven, maar niet alleen, omdat de operatie nodig zal zijn en hij hem enkele maanden aan zijn zijde zou moeten laten.

Het elfde wereldwijde nummer 341. is hier beschikbaar available

Een cheque van ongeveer 2 miljoen euro

Volgens Mundo Deportivo heeft deze langdurige afwezigheid in ieder geval het voordeel dat ze een compensatie krijgen van de FIFA. De overheid bepaalde namelijk dat ze in geval van afwezigheid van meer dan 28 dagen op een internationale meeting, de clubs tot 20.548 euro moet vergoeden voor elke dag afwezigheid.

Barcelona, ​​met Dembélé die vier maanden aan de vleugel moet, zou een goede check kunnen krijgen. Compensatie begint na de eerste 28 dagen afwezigheid, en Dembélé’s compensatie wordt over vier maanden beoordeeld, Barcelona kan een cheque van tussen de 1,8 en 2 miljoen euro ontvangen voor de afwezigheid van de Franse spits.

Check aan de horizon voor Barcelona

Barcelona zou een goede check moeten krijgen na de blessure van Ousmane Dembele. De FIFA was zelfs van plan om clubs te vergoeden die geblesseerd waren geraakt door langdurige blessures van hun spelers tijdens internationale bijeenkomsten.

READ  Monaco: Het door Galtier aangekondigde verkoopvolume zal wachten, de eerste periode voor de beginner?