Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geen Nederlandse GP voor Franco Morbidelli

Franco Morbidelli heeft recht op vervroegd verlof. Terwijl de MotoGP zijn traditionele zomerstop viert in juli, de dag na de Nederlandse Grand Prix, wordt Valentino Rossi’s Yamaha Petronas SRT-teamgenoot gedwongen de negende ronde van het kampioenschap te verliezen. “Kathedraal” Essen. Het Maleisische team bevestigde via een persbericht dat de vice-wereldkampioen 2020 last heeft van een “opgelopen linkerknieblessure tijdens de training”, wat “voldoende is voor Franco om de test van volgende week te missen” op Nederlandse bodem. Om “het beste actieplan voor herstel te bepalen” zal Franco Morbidelli binnenkort examens afleggen voordat hij de rest gebruikt die alle rijders krijgen via de MotoGP-seizoenskalender.

Morbidley is al zwak in zijn linkerknie

Deze blessure komt na verschillende ongelukken waarbij de linkerknie van de autochtone Roma al is aangetast. Hij verwondde zijn meniscus en kruisband na een ongeval tijdens een training op de boerderij van Valentino Rossi in Tavolia. “Ik werd krols tijdens het trainen op de boerderij, maar ik viel niet, ik maakte het goed, ik vertrouwde de Italiaan tijdens de Grand Prix van Frankrijk toe om ervoor te zorgen dat deze blessure verband hield met het proberen om een ​​motorfiets te veranderen tijdens Ik moest mijn benen op de grond zetten en toen ik zag dat mijn knieën zwak waren, heb ik sinds vorige week pijn. De Yamaha Petronas SRT heeft echter niet de redenen voor de blessure van hun rijder uitgelegd, noch over de mogelijkheid van benoeming van een vervanger voor de Nederlandse Grand Prix Morbidelli tijd om te herstellen voor de hervatting gepland voor 8 augustus in Oostenrijk.

READ  Euro U21: Ambitieuze Duivels aan de start van het EK