Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Conde houder met de Blues tegen Portugal

Didier Deschamps koos Jules Conde om de verdediging te starten van het Franse team, dat woensdag (21.00 uur) tegen Portugal speelt tijdens de derde dag van Groep F op Euro 2021.

Voor het eerst in zijn jonge carrière Jules Conde Het zal worden gevestigd in het team van Frankrijk. En in geen enkele wedstrijd, want volgens onze informatie zal de 22-jarige verdediger woensdag (21:00 uur) met de Blues beginnen tegen Portugal. Op een cruciale meeting voor het eindklassement in Groep F., hoewel Tricolores zijn Zorg dat je de knock-outfase van het EK al bereikt.

Gebruikt om het centrum van de verdediging te bezetten met zijn club Sevilla, maar is ook in staat om als rechtsback te assisteren, Jules Koundé zou op deze positie moeten worden gebruikt door Didier Deschamps. Zo vervangt hij Benjamin Pavard, druk sinds het begin van de euro En wie moet kunnen ademen.

>> Alle informatie over Euro 22 juni live

Conde passeert voor Dubois

Hij wordt sinds het begin van het jaar regelmatig opgeroepen voor de Franse ploeg en de door Girondins de Bordeaux opgeleide verdediger heeft tot nu toe slechts één keuze gezien. Hij was het die na de pauze in een warming-upwedstrijd tegen Wales (3-0) op 2 juni speelde en een bemoedigende prestatie neerzette op de rechterbaan.

Deze periode tegen de Portugees Cristiano Ronaldo is een teken van groot vertrouwen van Didier Deschamps, Wie raakt de elf die tegen de Hongaren begonnen amper aan. Dit bewijst ook dat Sévillan Léo Dubois lijkt te hebben overtroffen in de trichromatische aspecthiërarchie, terwijl Lyonnais een punt zou hebben opgeëist.