Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato – PSG heeft de beste transferwindow, OM 9

Een maand na de lancering is de transfermarkt in een bijzonder actieve fase beland. PSG en OM onderscheiden zich door hun eigen bestwil.

In Frankrijk gaat het meer dan verwacht sinds OM hard toesloeg, maar PSG hield echt iedereen tegen. Als het profiel van Kylian Mbappé intern een beetje intimiderend is, kan de Franse spits zien dat zijn aanvoerders hun best doen om het beste team van Europa op te bouwen. Zelfs buitenlandse waarnemers bewonderden de goede zetten van Leonardo. De Braziliaanse sportief directeur wist voor nul euro spelers als Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum binnen te halen, om nog maar te zwijgen van de aankoop van Achraf Hakimi. En op dit moment wordt een significant vertrek onder autobezitters niet meegeteld. Voor gespecialiseerde media ESPNHet is tijd om de beste clubs in deze transferperiode te rangschikken, en Paris Saint-Germain staat ver voor in de eerste plaats. ” Paris Saint-Germain heeft een duidelijke verbetering aangebracht in hun team, met ervaring en talent, en heeft een enorm gat opgevuld met Hakimi. Misschien is dit het beste proces omdat hij veel heeft gebracht voor Inter Milan En de Amerikaanse zender, waarin Paris Saint-Germain voortschrijdt, bevestigt Manchester United, dat hard toeslaat door met name Jadon Sancho aan te trekken.

Als FC Barcelona met de komst van met name Memphis Depay, Sergio Aguero, Emerson Royal en Eric Garcia de vijfde plaats in het klassement inneemt, dan springt OM ook op de negende plaats uit. Het werk van Pablo Longoria wordt belicht in The Recruits Series, met name de enthousiaste komst van Gerson. Om nog maar te zwijgen van de opkomst van weddenschappen met een laag risico of in de vorm van leningen, zoals De La Fuente, nder, Saliba of Guendouzi. Het is niet ongewoon om dit te benadrukken, maar de Franse clubtransfermarkt wordt deze zomer in de gaten gehouden in de voetbalwereld.