Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Leonardo staat op het punt een nieuwe functie te vinden?

Lanceer doel! voetbalclub Paris Saint-Germain: de 10 duurste transfers

Voor de dagelijkse Super Deporte heeft de eigenaar van Valencia, Peter Lim, een duidelijk omschreven plan, en Leonardo is de hoofdgondel. Voor de Singaporese zakenman is het een oude bekende aangezien hij al enkele jaren een hechte vriendschap met de Braziliaan heeft. Leonardo ontwikkelde zich bij Mestalla als linksback tussen 1991 en 1993 en lijkt in de ogen van de leiders het meest geschikt om het sportieve project van de club op zich te nemen.

Leonardo man positie in Valencia?

Verschillende factoren maken van Leonardo (52) een ideale kandidaat. Ten eerste, zijn ervaring, hij was het die de sportprojecten van clubs als Paris Saint-Germain en Milaan in verschillende fasen leidde. Bovendien weet hij wat het betekent om samen te werken met Gennaro Gattuso, de nieuwe coach van Valencia, die hem al een aantal seizoenen te slim af is in Milaan.

Nadat hij op sportief vlak een prachtige herinnering heeft achtergelaten in Valencia, wordt er gespeculeerd dat Leonardo nog niet op het aanbod heeft gereageerd. In ieder geval lijdt het geen twijfel dat PSG al geruime tijd een zeker belang wint bij waarnemers naast Spanje.

samenvatten

Leonardo haalt de voorpagina van Super Deporte. Hij staat centraal in het project van de kopmannen van Valencia die de diensten van de voormalig sportief directeur van Paris Saint-Germain willen veiligstellen na zijn selectie als coach van Gennaro Gattuso, een oude bekende van de Braziliaan bij AC Milan. Leonardo reageerde niet op het aanbod, maar de voormalige linksback van de club wordt regelmatig door leiders verwacht.