Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Acteur Michael Fassbender ongeval video

De Ierse acteur werd het slachtoffer van een aanrijding achter het stuur van zijn Porsche. Zijn enige stoel was minutenlang bevroren.

Michael Fassbender was het slachtoffer van een ritje op het circuit achter het stuur van de #93 Porsche voor Team Proton Competition Even na 23.00 uur.. De Duitse auto bleef stilstaan ​​in een grindgroeve op een hoek van Indianapolis na het aanraken van de Ferrari # 61. De Hollywood-ster lijkt niet fysiek te zijn aangetast, maar zijn auto lijkt ernstig beschadigd te zijn.

Zijn Porsche 911 lag enkele minuten bevroren in de kofferbak. Opgemerkt moet worden dat na dit contact de Franse piloot Vincent Abril, aan het stuur van AF Corse 61, werd bestraft met één minuut Stop en ga.

Dit uit de weg, praktisch tweede na de eerste op woensdag, past in het zeer complexe begin van de succesvolle acteur, die Ontdek dit jaar 24 uur. Fassbender zit vast in de achterkant van het peloton en toont echte uitgaven ten opzichte van de concurrentie, met meer dan 4 minuten per ronde. “Vier minuten hardgekookte eierenFranck Lagorse, een consultant bij Eurosport, grapte voordat hij verder ging:Het is gevaarlijk op dit niveau. Le Mans is de gevaarlijkste race ter wereld, het is niet genoeg om te doen alsof je een stuur hebt. “

De 10 grootste ongevallen in de geschiedenis van de 24 uur van Le Mans

Ga naar Diavoorstelling (10)
READ  Uitgesloten van Foot 11 - Faouzi Ziyech: "Ik heb Hakim beschermd tegen fouten, anders zou hij een verspild talent zijn geweest" - Foot11.com