Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Franse pers bevestigt overwinning Wijnaldum in Paris Saint-Germain

Grote hit. Nederlandse media maakten bekend dat Georginio Wijnaldum, die werd aangekondigd in de buurt van Paris Saint-Germain, op het punt staat vrijelijk met de club in de hoofdstad om te gaan, volgens informatie van de Franse pers.

Bestand uitgevoerd in slechts 72 uur en een enorme hit voor PSG. Terwijl Nederlandse media en onafhankelijke journalist Fabrizio Romano sinds gisteren beweerden dat Georginio Wijnaldum op het punt staat om te gaan met Paris Saint-Germain.L’Equipe bevestigde dat de hoofdstad in vergevorderde onderhandelingen is met de middenvelder. Aan het einde van het contract in juni met Liverpool en dus vrij om zich te binden waar hij wil zonder transfervergoeding, zou Wijnaldum de eerste Parijse speler moeten zijn die in deze transferperiode wordt aangeworven, en de sportkrant bevestigde dat de club zichzelf aanbiedt. “betrouwbaar”.

Van zijn kant maakte Le Parisien bekend dat de speler de afgelopen uren zijn toestemming had gegeven om naar Parijs te gaan. Het enige wat ontbrak was de handtekening van de 30-jarige om zijn komst te formaliseren. binnen enkele uren. RMC zegt mogelijk in te grijpen nog voordat Nederland deelneemt aan de competitie van de eurozone, zondag 13 juni, tegen Oekraïne. Een snelle ommekeer, want de Nederlands international werd vlak bij Barcelona aangekondigd, waarbij landgenoot Ronald Koeman hem een ​​topprioriteit van de transferwindow maakte.

gezagvoerder oranje, die gisteravond Georgië (3-0) versloeg in een opwarmwedstrijd, zou overtuigd zijn door de Parijse argumenten. Vooral de salarisverhoging zou deze beslissing hebben beïnvloed, maar L’Equipe bevestigt dat het salarisaanbod van Paris Saint-Germain niet het dubbele is van het salarisaanbod van de Spaanse club, in tegenstelling tot wat werd verduidelijkt door de Catalaanse media. Het bedrag overschrijdt echter de 5,5 miljoen euro die de Champions League-winnaar van 2019 met de Reds won.

READ  Real Madrid Real Madrid

Wijnaldum had hem kunnen verleiden met het sportieve project en de ereplaats die hem beloofde op het Parijse middenveld naast met name Marco Verratti, legt Sports Daily uit. De Parijzenaar van zijn kant schreef dat Mauricio Pochettino persoonlijk zou hebben deelgenomen aan dit dossier. De Argentijnse coach zou een belangrijke rol hebben gespeeld in de gesprekken door de speler rechtstreeks te bellen om hem over te halen om aanwezig te zijn.

beslissende aanval. In Spanje maakten meerdere journalisten bekend dat Barcelona het contract met de oud-speler van Newcastle had opgezegd. Mundo Deportivo maakte zelfs duidelijk dat de zaakwaarnemer van de speler, Humphrey Nijmann, in Parijs is voor de laatste onderhandelingen om de transfer van de speler te formaliseren.