Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Algemeen, Favoriet, Land… Het draait allemaal om competitie

Deze week volgt ook het EK voetbal, dat in meerdere landen wordt gehouden. De wens van Michel Platini was begin 2010. Het zal vanaf vrijdag zijn. Het nummer 11 staat in de schijnwerpers, het is onvrijwillig, maar het is een goede manier om wat benchmarks te krijgen.

Wedstrijd die loopt van 11 juni tot 11 juli, Die wordt gehouden in 11 landen. Europees kampioenschap om de 60ste verjaardag van het evenement te vieren. Elf landen, Duitsland, Spanje, Italië, Rusland, Denemarken, Hongarije, Roemenië, Azerbeidzjan, Schotland, Nederland en Engeland, vieren Europa, en de apocalyps, halve finale en finale zullen worden gehouden in Londen, in een land dat Brexit heeft gemaakt , een hel van minachting.

Zes van zijn landen zullen dit Europese kampioenschap voor de eerste keer organiseren, als geen ander. De puzzel is enorm voor de UEFA (en is nog steeds) om te vinden hoe het is om alle nationale regelgeving, procedures en gezondheid te coördineren, vanwege de uiteenlopende situaties overal.

De openingswedstrijd vindt plaats op vrijdag 11 juni in het Olympisch Stadion in Rome om 21.00 uur: Italië vs. Turkije om het toernooi te beginnen. The Blues zullen de eerste zijn in München. Ze betreden het evenement uit het verleden en zullen Frankrijk verlaten op 14 juni en De volgende dag staan ​​ze tegenover Duitsland. Dit zou het hoogste startpunt zijn voor de blues, in het Deschamps-tijdperk.

De eerste ronde waarin de slip kostbaar kan zijn. De volgende twee wedstrijden zijn tegen Hongarije en Portugal in Boedapest. Dan, voor nu, het onbekende, als er een ronde van 16 is, hangt het allemaal af van waar in de groep: je zult nog steeds Boedapest, Sevilla, Londen of Boekarest zijn.

READ  Real Madrid Real Madrid

De favorieten van Frankrijk, Portugal en België

The Blues behoren tot de kandidaten voor dit toernooi, de wereldkampioenen, Benzema Versterking van het personeelsbestand, een volwassener team dan 3 jaar geleden, het team van Didier Deschamps zal veel genoemd worden.

Dan zijn er nog een aantal landen die niet al te ver weg zijn: Portugal CR7 en de zeer getalenteerde jonge generatie, België dat niet wil stoppen in de halve finale Net als in 2018 miste Memphis Depay, wraakzuchtig Italië, het laatste WK, Duitsland in de vraagtekenreconstructie van de laatste wedstrijd van Joachim Loew.

Verschillende grote Europese voetballanden zijn de organisatoren van dit evenement. En ze zullen in de kwalificatiefase zitten, die geweldige posters uit de ronde van 16 kan opleveren.

Verschillende hoeveelheid publiek per land

Voor het publiek zal de verandering ingrijpend zijn ten opzichte van de afgelopen maanden. De UEFA had geen lege stadions kunnen hebben. Op sommige plekken belooft het geweldig te worden. Een zeer sterke breuk met de ijzige sfeer die we tot voor kort ontmoetten. In Boedapest zullen bijvoorbeeld 60.000 supporters op de tribunes zittenOp 19 en 23 juni zit het vol, voor Frankrijk-Hongarije en Frankrijk-Portugal.

Het is een mijlpaal die niet mag worden verwaarloosd voor de blues die, concreet, het idee van ontmoetingen thuis – buiten, zal vinden. Duitsland, Hongarije en mogelijk Engeland staan ​​op de achtste plaats Finale: EDF riskeert het spelen van 3 van zijn eerste 4 wedstrijden tegen tegenstanders wiens fans achter zullen staan.

De redactie raadt je aan


Lees verder