Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Dit is hoeveel Bayer Leverkusen heeft uitgegeven om een ​​notaris te werven (niet 15 miljoen)

Amin Adly Niet langer een TFC-speler. De 21-jarige aanvallende middenvelder scoorde tot 2026 voor de Duitse kant die dit seizoen in de Europa League speelt. Gisteren haalde de Duitse krant “Sport 1” een transfer van 15 miljoen euro op. Uiteindelijk is het niet zo. Toen de deal donderdagmiddag werd bezegeld, schreven we je het volgende: “De aanvankelijk aangekondigde 15 miljoen klopt niet. De waarheid is meer tussen de 5 miljoen van Janis Antiest en 9 miljoen van Manu Kuni.Toen werd de informatie vanavond bevestigd Geen depeche du midi : “Overgedragen voor een bedrag van 7-8 miljoen, exclusief bonussen.

Damian Comoli Hij verwachtte een jaar voordat zijn contract afliep 10 miljoen euro om afscheid te nemen van Adly. Wolfsburg, vierde in de Bundesliga, bood deze zomer 10,2 miljoen bonussen aan. ESTAC, nu onderdeel van Manchester City Galaxy, heeft aangeboden om Amin te kopen voor een beloning van 8 miljoen + 2 miljoen. Ten slotte was het Leverkusen die de weddenschap won door in de toekomst een bedrag van bijna 10 miljoen aan de president van Toulouse aan te bieden, inclusief eventuele bonussen.

READ  De Nederlandse held is bekend! -Sport.fr