Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Genesio hoopt aanval te stimuleren voor Tottenham-clash

Stade Rennes erfde ondanks de indrukwekkende confrontatie met Spurs een betaalbare loterij voor conferentiegroepen. Bij de microfoon van RMC Sport zag Bruno Genesio er tevreden uit en wachtte nog steeds op versterkingen om te schitteren in de Ligue 1 en in de Europa Cup.

UEFA’s nieuwste aanwinst, de Conference League, zal tijdens de groepsfase leiden tot een goede confrontatie tussen Rennes en Tottenham. Breton valt in Groep G en treft ook Vitesse Arnhem en de Sloveen Moura. In antwoord op een vraag van RMC Sport deelde Bruno Genesio zijn vreugde over het idee om ambitieuze clubs uit te dagen op het continentale podium.

“Spurs was een van de sterkste zaden in de loting. Ik denk dat het een groep is die meer lijkt op” sluit europa aan Van een competitiegroep, zei de Bretonse FC-coach. Ik denk dat het goed is om te spelen tegen grote teams als Tottenham, Vitesse Arnhem en het Sloveense nationale team dat ik vrij goed ken. Het is altijd beter.”

‘Sterke groep maar ik ben heel blij’

Stade Rennes plaatste zich schitterend in de play-offwedstrijden tegen Rosenborg (2-0, 3-1) en Stade Rennes moet nu afreizen naar Engeland, Nederland en Slovenië tegen titelverdediger Moura.

“We gaan in geweldige stadions spelen. We hebben ook het voordeel dat we veel minder trips hebben dan we gisteren hebben meegemaakt (in Noorwegen, noot van de redactie) en dat is belangrijk voor het herstel. Bruno Genesio analyseerde opnieuw een moeilijke groep, maar ik ben erg blij om deze teams te ontmoeten.” […] We sturen er mensen heen en kijken. Zelfs als we alle benodigde videotools hebben, vervangt niets onmiddellijk een notitie van een tegenstander. We hebben alles wat we nodig hebben en we zijn goed georganiseerd in Rennes genoeg om ons in die richting te organiseren.”

READ  Guadalajara: Cornet sluit seizoen af ​​met instapnederlaag

Geneseo hoopt een aanvallende rookie te zijn, maar weet niets over Camavinga

Voordat Bruno Genesio en Rennes met serieuze Conference League-klanten te maken krijgen, moeten ze nog het einde van de transferperiode beheren. Na de transfers van Baptiste Santamaria en Louvreau Mager kan de Bretonse club nog een extra spits of vleugelspeler vinden voordat de zomerperiode sluit.

“We zijn in gesprek met mijn aanvoerders, met Florian Morris, om te zien wat we kunnen verbeteren. We hebben nog vier dagen voor het einde van de transferperiode, om erover na te denken en misschien meer te doen voor dit team, vooral op het aanvallende veld.” “

>> De congrescompetitie is te volgen op RMC Sport

De oud-coach van Lyon reageerde op speculaties over Eduardo Camavinga, die momenteel een verlenging weigert en Bretagne zou kunnen verlaten.

“Je n’ai aucune info à donner. Sincèrement, on aucune info dans un sens ou dans l’autre, an estimé Bruno Genesio. Je sais que c’est une situation difficile pour lui, comme pour le club et moi. Il ne reste plus longtemps à attendre pour voir l’issue du feuilleton qui nous a anime tout au long de ce mercato. Ce sont des périodes pour les joueurs, les entraîneurs et les clubs. Eduardo en aussi souffert. iedereen.”