Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Al-Khulaifi is klaar voor de confrontatie met Mbappé, Real Madrid heeft alles gepland

Maar beginnen! Voetbalclub Paris Saint-Germain-Manchester City: de geschiedenis van de confrontatie tussen Pochettino en Guardiola

Het wordt zelden aangekondigd, maar het goede nieuws uit Spanje bereikt de PSG-fans! Volgens Marca zal de hoofdstadclub Kylian Mbappé deze zomer niet verkopen. Of de wereldkampioen nu zijn contract verlengt of niet, Nasser Al-Khulaifi is vastbesloten om hem te houden, zo maakte de avond van de laatste dag van het toernooi bekend. Jammer als dat inhoudt dat hij hem gratis moet zien vertrekken in de zomer van 2022. Volgens El Chiringuito was Florentino Perez van plan om de komende dagen een officieel bod uit te brengen op Paris Saint-Germain in ruil voor zijn ster, hij zou een einde zien komen. niet-ontvangst.

Zie ook: Al het nieuws uit Paris Saint-Germain

Handtekeningbonus van 40 miljoen euro in 2022?

Marca garandeert dat Perez van plan is om tussen de 130 en 150 miljoen euro te schenken aan de vice-kampioen van Frankrijk om hem over te halen Kylian Mbappé in de steek te laten. Die laatste is vastbesloten om te komen, ook al gaat hij in Madrid minder verdienen dan wanneer hij in Parijs blijft, waar hem 32 miljoen euro per jaar wacht. Qatari-leiders willen echter hun kern niet verlaten.

Maakt niet uit, Real Madrid heeft een duidelijk plan. Als PSG op zijn plaats blijft, zal het deze zomer beginnen met het rekruteren van Erling Haaland (Borussia Dortmund) en zal het stilletjes wachten tot het contract van Kylian Mbappé volgende zomer afloopt om hem aan te trekken. Om ervoor te zorgen dat de Fransman geen nieuw contract in Parijs tekent, zal Florentino Perez het idee hebben om hem een ​​enorme tekenbonus aan te bieden … 30 tot 40 miljoen euro!