Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Remco Eveneboel geeft Giro op

Na een overtreding in de gevaarlijke landing van Passo San Valentino slaagde Remco Evenepoel erin om woensdag de 17e etappe van de Giro te beklimmen en te finishen, meer dan 36 minuten na de winnaar, Dan Martin. Maar dit najaar dwong de aanvoerder van de Deceuninck-Quick Step de start van de volgende etappe af te zien, hoewel hij enkele dagen in de problemen kwam. Medische onderzoeken hebben elke breuk uitgesloten, maar de Belg lijdt aan talrijke wonden en kneuzingen in zijn linkerhand, patella of in de achtste dimensie.

Deze diagnose was voor Deceuninck-Quick Step aanleiding om de wedstrijd van Evenepoel stop te zetten, zodat hij zo snel mogelijk kon herstellen. “Het is een ondergang die niet had mogen gebeurenIn het persbericht betreurt hij de vijandigheid. Ik weet niet echt wat er voor me gebeurde, maar ik zag mannen op de grond en ik kon niet naar rechts gaan omdat ik naast een andere man was, en ik had geen kans om een ​​val te vermijden. Niets is kapot maar ik heb veel blauwe plekken, geen zin om de pijn voort te zetten. Ik zal terugkeren naar België voor meer tests. En we zullen zien. Helaas ben ik zo vroeg gestopt met racen en mijn eerste grote ronde, maar het was een goede ervaring. “