Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Medvedev brengt de pakkende film “Gil Simon” uit

Gil Simon verdedigde zich goed tegen Medvedev, maar zakte in zijn tweede wedstrijd van de dag in elkaar.

De Rus Daniil Medvedev versloeg donderdag Gilles Simon nipt in de ronde van 16 van de ATP 250-kampioenschappen in S-Hertogenbosch in Nederland (7-5, 6-4) en neemt het in de kwartfinales op tegen de Wit-Russische Ilya Ivashka.

Kacchi, de Fransman (37 jaar, 134 in de wereld), die aankondigde aan het eind van het jaar met pensioen te gaan, wist als eerste de service van zijn tegenstander op Nederlands gras te vangen en liet hem zelfs met 5-3 voorstaan ​​in de eerst. set, voor de nummer twee van de wereld in vier opeenvolgende eerste set-winnende wedstrijden in 54 minuten.

De tweede set was eenzijdig, totdat Gilles Simon in opstand kwam en zes matchpunten wist te redden. De eerste in zijn dienst leidde hij met 5-3, de anderen tegen de 26-jarige Rus, om te proberen hem ervan te weerhouden de wedstrijd op 6-4 te eindigen. Maar een zevende gamepoint was fataal voor Nikowa uit de kwalificaties, die een paar uur eerder al had gevochten tegen een andere concurrent, de Australiër James Duckworth.

De ontmoeting in de eerste ronde, die dinsdag begon, werd onderbroken door regen toen de Fransen met 6-4 3-1 opstonden en pas donderdag konden hervatten om af te sluiten met de Franse middagzege (6-4 7-6 (11/. 9)).

Daniil Medvedev, die vrijdag in de ronde van 16 op Roland Garros door de Kroaat Marin Cilic werd verslagen voor een plaats in de halve finales van het Nederlands kampioenschap, Ilya Ivaska (28, wereld 49e), neemt het op tegen de topscorer. Finn Emil Rossovoori (23 jaar oud, wetenschapper 62) 6-4, 6-2.

READ  Gouverneur van de Pyreneeën Atlantische Oceaan onderneemt juridische stappen wegens niet-naleving van gezondheidsregels tijdens Biarritz-Bayond