Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: grote aankondiging vandaag voor het Al-Khelaifi-project

De elfde wereld is begonnen Exclusief: “Little Brother” interview met Arkadiusz Milik!

In de afgelopen uren verspreidden geruchten over Paris Saint-Germain de geur van een verandering voor de onmiddellijke toekomst van de hoofdstad. van richting, Mauricio Pochettino die berichten lijkt te verzenden Wat erg lijkt op afscheid nemen. van de laatste, Zinedine Zidane nadert Een onvermijdelijke toekomst op de bank in de hoofdstadclub…

Luis Campos officieel vandaag?

Continu geluid vereist nu officiële bevestigingen. De eerste is het formaliseren van de komst van Luis Campos, een Portugese talentenscout, als sportcoördinator voor Paris Saint Germain. Campos, die al achter de schermen aan het manoeuvreren is voor Mercato, wacht nog op een officiële aankondiging.

En volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano duurt het maar uren! Inderdaad, Paris Saint-Germain zou vrijdag de komst van Luis Campos in het Parijse organigram kunnen aankondigen. Wat uiteindelijk de grote veranderingen belichaamde die bijna drie weken geleden door Nasser Al-Khelaifi werden aangekondigd…

samenvatten

De grote schoonmaak van PSG gaat nu echt beginnen. Aanstaande vrijdag zou de eerste date kunnen zijn voor de hoofdbouwplaats binnen de Capital Club. Inderdaad, Paris Saint-Germain zou vrijdag de komst van Luis Campos in het Parijse organigram kunnen aankondigen.