Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé werpt een veel groter financieel probleem op dan het probleem van Neymar in de controverse

Mbappé werpt een veel groter financieel probleem op dan het probleem van Neymar in de controverse

Op weg naar ons WK Uitgesloten: Kimpembe, Mourinho, Paris Saint-Germain … favorieten van waarnemers!

Tien dagen lang was Paris Saint-Germain officieel gerustgesteld over de zaak Neymar. De Braziliaanse ster heeft zijn contract verlengd tot 2025 en kan zich nu concentreren op de zaak Kylian Mbappé. Terwijl de aanvaller weigert de minste aanwijzing te geven, heeft Spanje vertrouwen in de uitkomst van de zaak. En niet alleen vanwege zijn uitgesproken wensen voor Real Madrid.

Het dagblad AS bevestigt inderdaad belangrijke gegevens voor het dossier van Mbappé, dat in Parijs veel meer zou kosten dan Neymar in geval van verlenging. De Braziliaan profiteert als buitenstaander immers van belastingvoordelen die behouden blijven tot het einde van zijn contract in 2025.

Elf wereldnummers 340 zijn hier beschikbaar

36 miljoen vrijstellingen voor Neymar, en niets voor Mbabi

Het Spaanse dagblad schat dat de behaalde besparing aan belastingen 9 miljoen euro per jaar bedraagt ​​voor de PSG. Met een contract tot 2025 betekent dat dat de kapitaalclub 36 miljoen mensen voor vier jaar zal redden … of ongeveer het jaarsalaris van Neymar.

Integendeel, de zaak van Mbappé zou PSG een fortuin kunnen kosten. Omdat de Parijse aanvaller als Frans staatsburger niet profiteert van deze vrijstellingen. Maar ook omdat als het contract wordt verlengd, Mbappé zeker een salaris krijgt dat gelijk is aan dat van Neymar. Maar met minder enorme belastingbesparingen …

READ  Maine-wielrenner Heidi Gauguin wil 'voorbeeld' zijn voor gehandicapte sporters