Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappe-Paris Saint-Germain-overdracht: het geschil laat miljoenen achter en Marca sluit de toekomst van Mbappe op

De versie waar Kylian Mbappé op heeft gewacht om te zien of PSG zichzelf kan versterken in het beste team van Europa, zal deze zomer moeite hebben om stand te houden.

Nasser Al-Khelaifi en Leonardo zijn bezig met het creëren van een waanzinnige transfermarkt, met alle benodigde posities geworven, en dit zijn geen tweede messen die nog moeten komen. Wat zelfs verrassend is, is Paul Pogba, die begint te geloven dat hij zich de komende weken bij de vloot van Paris Saint-Germain kan voegen. En dit nieuwe aanbod, dat niet gratis zal zijn, wordt noodzakelijkerwijs gezien als een ander argument om Kylian Mbappé over te halen zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen. De Franse spits aarzelt nog, Hij zal concreet moeten uitleggen wat hem tegenhoudt bij zijn leiders. Een discussie die de relaties met supporters kan vergemakkelijken of verzwakken, die ook verwachten dat hun driekleurige pijl het avontuur voortzet. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het voormalige Monaco het seizoen 2021-2022 zal presenteren met het Parijse shirt op zijn rug, kijkt iedereen naar wat er in juni gaat gebeuren.

Deze donderdag, Merk Laat geen ruimte voor twijfel. Ondanks zijn prestigieuze werving, financieel aanbod en het vooruitzicht om een ​​van de favorieten te worden in de volgende Champions League, verandert niets aan de mening van Mbappé. Spaanse media bevestigden dat de wereldkampioen van 2018 zal aflopen voordat hij tekent voor nul euro bij Real Madrid. Het Witte Huis wil deze zomer niet zwaar in hem investeren en is er vrij zeker van dat ze hem binnen een jaar, wanneer PSG geen contractuele middelen heeft om hem te houden, zonder dwang terug kunnen krijgen. Het wachten was lang, maar Florentino Perez zou dan de eeuw omdraaien, want het is bijna ongekend in de voetbalgeschiedenis om zo snel in zijn carrière een van de beste spelers in de vrije wereld te zien. Intussen heeft Nasser Al-Khelaifi nog een paar maanden om Mbappé te overtuigen.