Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé had al een keuze gemaakt voor zijn toekomst

Kylian Mbappé (22) heeft al besloten om aan het einde van het seizoen naar Real Madrid te gaan. Hij wil graag tot het einde van zijn contract tekenen bij Merengues.

Volgens de verzonden items: alsDe Franse spits verbergt geen mysterie over zijn toekomst. Hij zou er aan het einde van zijn contract bij PSG al voor gekozen hebben om af te rekenen met FC Madrid. Dus het zou de komende maanden een slechte wending kunnen nemen voor zijn Parijse leiders en supporters. Dankzij de operatie kan Real Madrid tegen lagere kosten versterkingen krijgen en zijn werving elders op zich nemen, ondanks zeer beperkte financiële middelen.

Info of Intox? In Spanje doen al maanden geruchten de ronde. Sommigen beschouwen het echter als Florentino Perez bedriegt, in de afgelopen weken, met voorstellen gestuurd naar de Parijzenaars. En het lijkt onwaarschijnlijk dat PSG-leiders zouden overwegen het spel op te geven in termen van verlenging van de speler. Het lijkt erop dat ze meer middelen hebben dan die van Real Madrid om hun doelen te bereiken.

Ter herinnering: Paris Saint-Germain heeft in 2017 en 2018 180 miljoen euro uitgegeven om Kylian Mbappé te rekruteren. Dit is na Neymar de grootste transfer in de voetbalgeschiedenis.

READ  Frankrijk valt in handen van Nederland in de Volkenbond