Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé, Benzema, Griezmann, Deschamps druk

Als hij ‘goede dingen’ had gezien van zijn drie mannen in de confrontatie met Bosnië en Herzegovina, verwachtte Didier Deschamps veel van zijn aanvallers.

De Blues waren woensdag niet gerustgesteld in hun eerste wedstrijd sinds de beschuldigde uitschakeling aan Zwitserland, uit de knock-outfase van Euro 2020. Om hem terug te winnen moest Frankrijk genoegen nemen met een ‘gelijkspel’ thuis tegen Bosnië en Herzegovina (1). 1). Een teleurstellend resultaat aan het einde van de wedstrijd in lijn met de trage prestatie die het de euro opleverde tussen koorts in de verdediging, gebrek aan agressiviteit in het midden en medeplichtigheid aan aanval.

Lees ook: Mbappé, de bron van zorg

Op het einde van de meeting gaf Didier Deschamps de voorkeur aan het keerpunt van de wedstrijd: diskwalificatie Jules Conde Kort na de pauze voor een gewelddadige behandeling. “Natuurlijk is het altijd ingewikkelder met tien mensen…zelfs als we reorganiseren om strakker te zijn. Daarna hadden we situaties, maar dat was duidelijk niet wat we vandaag zochten. We wilden de drie punten, maar uitsluiting houdt de volgorde vast.”En zo legde hij aan het einde van de vergadering uit aan de M6-microfoon.

De Franse coach veranderde op een persconferentie niet van gedachten. “Deze kaart straft ons”, Hij voegde eraan toe voordat hij uitlegde nadat ik zag “goede dingen” Van het trio van Benzema – Griezmann – Mbappe. De oud-middenvelder wil echter meer van zijn drie aanvallers. Het kan worden verbeterd hij voltooide. Er waren afzonderlijke reeksen en werkwoorden. Vervolgens zorgen tegenstanders ervoor dat de intervallen worden ingekort. In de eerste helft creëerden we vier kansen. “ Maar de verwachtingen over de drie mannen zijn heel anders. “De marge van aanvallende vooruitgang is de belangrijkste gezien de kwaliteit van de spelers die ik tot mijn beschikking heb, ook op de bank.”Hij voegde eraan toe dat hij zich terdege bewust is van de tekortkomingen van zijn trio.

READ  Nederland en Kroatië gaan door / WK 2022 kwalificaties

Lees ook:Mbappé, zwarte strepen vegenBlues, wat een verspilling!Loris balanceert in het spel van zijn team…