Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima van Nederland tussen tranen en glimlachen: Koningin met Willem-Alexander

Maxima van Nederland tussen tranen en glimlachen: Koningin met Willem-Alexander

Na de vreugdevolle Koningsdagvieringen is het tijd voor meditatie. Op 4 mei 2021, in Amsterdam, Maxima en haar man, The roi Willem-Alexander Deelgenomen aan een herdenkingsdienst voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Het Sovereign-echtpaar ging naar de Dam om de avond te blussen, vergezeld van enkele officiële vertegenwoordigers. Gelegenheid om de koningin voor de gelegenheid een nieuwe look te laten zien.

Eerbetoon is verplicht, dat dinsdag geheel in het zwart gekleed verscheen in Maxima uit Nederland. De mooie 49-jarige blondine, oorspronkelijk uit Argentinië, werd eigenlijk benaderd met een jurk en een paar leren handschoenen over een lange leren cape, een hoed en een viscose handtas. De algehele zwarte look was vooral briljant met een broche en een paar pareloorbellen. Net als het weer, afwisselend regendruppels en gênante zonnestralen, toonde de koningin eerst een unieke uitdrukking voordat ze naar de fotografen keek en liefdevol glimlachte (zie diavoorstelling).

De sfeer was totaal anders op 27 april, de verjaardag van koning Willem-Alexander: dit evenement werd niet alleen gevierd door de koninklijke familie, maar door alle Nederlanders. Koningsdag (Of Koninklijke dag). Zoals gewoonlijk, de Soeverein, zijn vrouw en hun drie dochters – Kroonprinses Catherine-Amalia (17), prinses Alexia (15) en The Prinses Ariadne (14 jaar), mocht poseren voor vijf personen. Bezoek een hightech campus in Eindhoven, Een familiespelshow, en daarna een groot openluchtconcert in Den Haag: ontspanning en een goed humeur waren op de bijeenkomst.

READ  Partij voor de Dieren verdedigt een vermindering van de veestapel met 75% - EURACTIV.fr