Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verplichte negatieve test voor degenen die afkomstig zijn uit “risicogebieden”

Verplichte negatieve test voor degenen die afkomstig zijn uit “risicogebieden”

Alle reizigers afkomstig van één reisGevaarlijk gebied“De Nederlandse regering zei woensdag in een verklaring dat het verplicht zou zijn om een ​​recente negatieve PCR-test te presenteren bij hun aankomst in Nederland per vliegtuig op 29 december 00:00 (23:00 GMT), inclusief de Europese Unie.

Aanstaande woensdag zijn alle naties van de wereld mogelijk. “Risico’s“Op de kaart van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken vanwege de Govt-19-epidemie.

De maatregel was al van kracht vanaf 15 december voor zogenaamde derde landen“, Voegt Hack toe.

Het kabinet breidt het nu uit naar alle vluchten naar Nederland.

Den Haag zegt ook te overwegen om de verplichting om alle EU-reizigers naar Nederland een negatieve PCR-test te verstrekken, uit te breiden.Trein, bus en boot.


Lees meer: Coronavirus: Nederland heeft vluchten vanuit het VK opgeschort tot 1 januari


Nederland was zondag het eerste Europese land dat alle passagiersvluchten vanuit het Verenigd Koninkrijk opschortte, slechts enkele uren nadat de Britse regering aankondigde de controle over veel delen van het land terug te krijgen in een poging om de vervuiling om een ​​nieuwe reden te beteugelen. Virusstam.

Op 14 december kondigde de Nederlandse premier Mark Rutte een nieuwe reeks maatregelen aan om Govt-19 te bestrijden, de ergste in Nederland sinds het begin van de gezondheidscrisis.

De uitsluiting van vijf weken is van kracht tot 19 januari.

TV Nieuws 22/12/2020

Op Brussels Airport is een mobiel testcentrum opgezet voor reizigers afkomstig uit rode zones.

Nieuwsbrief informatie

Ontvang elke ochtend belangrijk nieuws.

READ  In Nederland bestaat er een landelijke subsidie ​​om asbest van daken te verwijderen

OK
Niet meer laten zien