Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima uit Nederland in shock op staatsbezoek na aangevallen door beroemde journalist

Op officieel bezoek aan Duitsland, King Willem Alexander En zijn vrouw Queen Maxima uit Nederland Het voorschot verstoorde hun betrokkenheid bij het houden van de persconferentie. Met emotie en aantrekkingskracht becommentarieerde het stel de schietaanval van een Nederlandse journalist Pieter R. De Vries, Die op dinsdagavond 6 juli 2021 plaatsvond in een straat in de stad Amsterdam. Volgens de AFP verliet de crimineel de studio van een talkshow waartoe hij werd geroepen toen hij werd neergeschoten. De 64-jarige, die met ernstige verwondingen in het ziekenhuis werd opgenomen, zou moeite hebben om in leven te blijven.

Pieter R. Wij willen onze ongenoegen uitspreken over de gruwelijke aanslag op de Vries“, zei koning Willem-Alexander uitgebreid op de site, vooral woensdag NederlandsNieuwsNL. “We willen al zijn dierbaren meer kracht geven in deze moeilijke tijden.Van zijn kant wierp zijn vrouw koningin Maxima, die meestal wordt bezoedeld met een brede glimlach, een blik toe die niet serieuzer kon zijn. Later werd op Twitter een officiële verklaring vrijgegeven namens de koninklijke familie,Diepe schok“:”Journalisten mogen hun belangrijke werk niet zelfstandig en zonder intimidatie doen. We voelen ons verbonden met iedereen die de persvrijheid in ons rechtssysteem beschermt. “

Na de aanslag van dinsdagavond zijn drie mensen aangehouden: twee in een auto op de snelweg bij Den Haag en één in Amsterdam, aldus de politie. Hij voegde eraan toe dat de meeste van deze personen zouden zijn neergeschoten, zonder verdere details te geven over de arrestaties of het mogelijke motief voor de misdaad. Journalist en tv-presentator Peter R. De Vries is een persoonlijkheid die bekend staat om zijn rol in veel strafzaken in Nederland. Hij bleef optreden als woordvoerder van de slachtoffers of in een hechte kring van belangrijke getuigen. Hij ontving in zijn leven veel doodsbedreigingen.

READ  Nederland: King's Golden Coach hernieuwt debat over racisme

Na deze korte persconferentie hervatten koning Willem-Alexander en zijn vrouw hun officiële reis naar Duitsland. Aangekomen op maandag 5 juli, ging het paar op bezoeken en ontmoetingen in Berlijn, vooral met de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Duitse confederale president Frank-Walter Steinmeier en zijn vrouw Elke Bedenbender (zie diavoorstelling). De driedaagse reis is een uitzending van de kleurrijke modeshow van keizerin Máxima, die vreugde brengt aan elke look, een diamanten tulband en originele outfits.