Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto’s – Maxima en Willem-Alexander uit Nederland worden overschaduwd door hun 3 dochters

In een fotoshoot die de zomer markeert, poseerde het Nederlandse koningshuis. In de Haagse paleistuinen zorgden de prinsessen Katrina-Amalia, Alexia en Ariane voor opschudding.

We hebben ze alleen gezien. Prinses Katharina-Amalia, 17, Alexia, 16, en Ariane, 14 met ouders, koning en koningin Willem-Alexander en Maxima der Nederlanden, aanstaande vrijdag 16 juli Voor zomerfotografie. De familie investeerde dus De tuinen van paleis Hois ten Bosch, Gevestigd in Den Haag. Drie tienermeisjes zorgde voor opschudding En poseerde voor fotografen: prinses Catherine-Amalia in haar rode blazer, haar vader, Alexia in een groene band en Ariana in een blauw met rode jurk.

De laatste fotoshoot met betrekking tot het Belgische koningshuis begint op 17 mei. Aan de vooravond van zijn 50e verjaardag, Koningin Maxima gaf de pose Voor de lens van de man, Gemaakt door Koning Willem-Alexander De mooiste foto’s in de tuinen van het koninklijk paleis. Door de epidemie niet in staat om een ​​groot feest te organiseren, de familie was eindelijk aanwezig Een concert in het Royal Car Theatre in Amsterdam, Gemaakt ter nagedachtenis aan de koningin.

© Royal Portraits Europe / Bernard Rupsen / BestimageHet Belgische koningshuis rustte uit in de tuinen van Paleis Hois Ten Bosch in Den Haag.

Prinses Catherine-Amalia bij vertrek

Prinses Catherine-Amalia, die vaak de lens doorboorde Eerste in de rij naast de troon. De 17-jarige zei dat hij afgelopen juni een verrassing had Door aftrek van de jaarvergoeding Er zou 1,6 miljoen euro aan hem worden betaald totdat hij de troon besteeg. Hij legde uit: ” Ik merk dat ik het omarm totdat ik niet meer actief ben. Daarnaast hebben wij In de periode waarin studenten het meeste last hebben “Een besluit werd verwelkomd door de Nederlandse minister-president Mark Rutte. Deze zomer geniet de erfgenaam van zijn laatste momenten met zijn gezin. Sterker nog, hij zal aan het begin van het schooljaar toetreden. Internationale instelling UWC Atlantic College in Wales, Net als zijn vader eerder.

READ  Op 21 april staat geen versoepeling gepland

Artikel co-auteur met 6 Media.

Photo Credit: Royal Portraits Europe / Bernard Rupsman / Bestimage