Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima en Willem-Alexander uit Nederland herenigen zich met hun drie dochters (en hun poedel) voor een zomerportret.

Maxima en Willem-Alexander uit Nederland herenigen zich met hun drie dochters (en hun poedel) voor een zomerportret.

Máxima En Willem-Alexander van Nederland Ze verzamelden zich met hun drie dochters om te poseren voor hun traditionele zomerportret. Dit jaar vinden we ze in de tuinen waar ze wonen bij het paleis in Den Haag Huis den Bosch. De Nederlandse koninklijke familie trapt daarmee hun zomervakantie af en markeert een pauze in de activiteiten van hun oudste dochters. daar Prinses AmaliaTwintig jaar oud en troonopvolger, studeert hij politieke wetenschappen, psychologie, rechten en economie aan de Universiteit van Amsterdam, een opleiding die hem de afgelopen maanden naar Spanje bracht, waar hij een uitwisselingsprogramma volgde met de IE-faculteit in Madrid.

Amalia zocht in een moeilijke tijd haar toevlucht in de Spaanse hoofdstad: bedreigd door de maffia in haar eigen land kon de prinses de accommodatie die ze deelde met andere studenten in Amsterdam niet verlaten en terugkeren naar het paleis om bij haar ouders te gaan wonen. Ga uit veiligheidsoverwegingen naar buiten. Toen ze in Madrid afgelopen februari met haar ouders naar het Caribisch gebied ging, trok ze zich volgens haar eigen berichten in veiligheid terug om te leven als een jonge vrouw van haar leeftijd.

daar Prinses AlexiaWordt op 26 juni 19 en bereidt zich voor om volgend academisch jaar naar de universiteit te gaan, en keert terug naar Nederland na een sabbaticaljaar waarin hij heeft gewerkt en veel gereisd. SofiaPrinses vaak in haar tijd Leonor, UWC Atlantic College. In een andere instelling van dit type, deze in Italië, zal hij studeren Prinses AriadneZodra de zomer voorbij is.

READ  De wegen van Nederland uit de "stikstofimpasse".

De jongste dochter van Maxima en Willem-Alexander, 17 jaar oud, woont in een complex in de Italiaanse stad Tuino, in Friuli-Venezia Giulia, in het noordoosten van het land, niet ver van de grens met Slovenië. UWC Adriatic staat ervoor open dat studenten kunnen integreren in de lokale gemeenschap.

Prinsessen Maxima en Willem-Alexander der Nederlanden met prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, 7 juni 2024.Patrick van Katwijk/Getty Images

Mambo, de sterpoedel van de koninklijke familie

De herenigde familie neemt deel aan een fotoritueel dat het begin van de zomer markeert en hun saamhorigheid uitdrukt door middel van medeplichtige gebaren en een harmonieuze stijl. Wij komen er ook achter mambo, Een koninklijke poedel, een volwaardig lid van de Nederlandse broers en zussen in de handen van Maxima of Prinses Amalia. De koningin verschijnt in een wit ensemble, gesigneerd door haar favoriete merk Natan, dat bestaat uit een geweven top met korte mouwen met Engels borduursel en een losse broek met plooien. Ze draagt ​​witte harsoorbellen van JAR met een organisch patroon, en haar gouden armband met diamanten is gesigneerd met Tin Van. ParijsNaast karamelmuiltjes met sleehak van kurk, K. Van Jacques.

Aan zijn zijde draagt ​​koning Willem-Alexander een broek, overhemd en jasje in blauwtinten. Prinses Amalia verscheen in een outfit die deze tinten combineerde. Ze koos voor een crèmekleurige casual jurk van Rohe, een Nederlands merk opgericht in 2021 door Marieke Meulendix en Michael Weirs, gekenmerkt door zijn tijdloze, ambachtelijke en minimalistische stijl. Audrey maakte het ensemble compleet met een blauwe blouse van Medalist en retro-geïnspireerde witte schoenen. Wat de sieraden betreft, koos ze voor drie gouden oorringen met een armband van mix en oranje. Hermes.

READ  Nederland heeft klimaatinactiviteit - bevrijding krachtig veroordeeld