Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mauricio Pochettino reageert op zijn afwezigheid in de National Football League Cup

Wat volgt er voor deze advertentie?

Mauricio Pochettino sprak in een persconferentie voordat hij Troyes ontving, deze zondag om 20:45 uur, over het algemene seizoen van Paris Saint-Germain. Als de Argentijnse technicus vooral spijt heeft van het pad van zijn familie op het Europese toneel, wil hij niettemin de herinnering bewaren aan de tiende titel die de Franse kampioen al heeft gewonnen. De FA Cups gemist Ondanks deze nationale beker reageerde de voormalig Tottenham-baas op deze keuze die veel gepraat opleverde.

“Nee, ik heb geen mening. Ik had geen mening toen ik naast Pep Guardiola en Jurgen Klopp tot de beste coaches werd gerekend. Dat is een feit, zo is het. Ik heb er niets over te zeggen.”lanceerde vervolgens Pochettino die vanuit zijn stoel zal kijken naar de toekomstige winnaar in de L1 Coach of the Year-categorie van dit jaar, waar Antoine Compoire (Nantes), Christophe Galtier (Nice), Jorge Sampaoli (OM), Bruno Genesio (Rennes) en Julien Stéphane (Straatsburg) werden geselecteerd in de finale kwalificaties.

Exclusief bij Foot Mercato, maak vandaag nog uw Parions Sport-account online aan om te profiteren van de welkomstbonus van € 200 en een gratis weddenschap zonder storting van € 10 met de code FML1.

READ  Mbappé's vertrekschema onthuld, heeft Parijs zijn vervanger gekozen?