Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mauricio Pochettino besloot naar Liergio Ramos!

Aan de vooravond van de receptie van Nantes, naar verwachting de eerste wedstrijd van Sergio Ramos met Paris Saint-Germain, onthulde Mauricio Pochettino zijn uitrusting.

Pochettino heeft zijn hoop behouden om Sergio Ramos te zien tegen Nantes

Aanwezig op een persconferentie op vrijdagmiddag, Mauricio Pochettino Blijf hopen om het uiteindelijk te zien Sergio Ramos Maak zijn debuut onder Colors Paris Saint Germain Eind deze week. De Argentijnse coach van Rouge et Bleu heeft al laten weten dat de Spaanse centrale verdediger deel zou kunnen uitmaken van de groep die zaterdag om 17.00 uur in het Parc des Princes tegenover FC Nantes staat.

“Sergio Ramos? Als de speler niet in de medische afdeling is, betekent dat dat hij mogelijk beschikbaar is. Dan moet je zijn formulier zien om te zien of hij in de groep kan. We zullen zien met de medische staf (…) Hij heeft goed getraind, de voortgang is goed. Vanmiddag gaan we analyseren of hij morgen in de groep kan zitten.”, legde Pochettino uit aan de media op het Camp des Loges. Tot slot nam de opvolger van Thomas Tuchel een heel andere beslissing dan de voormalige aanvoerder van Real Madrid.

Eindelijk geen Ramos voor Paris Saint-Germain en Nantes

Mauricio Pochettino Hij had vanmiddag op een persconferentie twijfel gelaten, maar de coach van PSG besloot van wel. Sergio Ramos, die deze week aan het trainen is na enkele maanden in de ziekenboeg, maakt eindelijk geen deel uit van de groep van 21 die zaterdag in het Parc des Princes tegen FC Nantes wordt opgeroepen, ter gelegenheid van de 14e dag van League 1.

READ  Foot Paris Saint-Germain-Paris Saint-Germain: MbappĂ© tekent en Madrid twijfelt niet

Volgens journalist Sabre Desfarge geen tegenslag, “Sergio Ramos is opnieuw in stand gehouden, die eergisteren in de zorg werd gehouden voordat hij vandaag terugkeerde naar de groep.” Kijkend naar de Champions League-wedstrijd van Manchester City, woensdag, wordt Marquinhos, terugkerend uit de selectie, behouden. Net als Presnel Kimpembe (ischios). Neymar raakte zijn naasten aan en maakte zijn verlies bekend Om de mannen, karakter, van Antoine Compoire bij hem te verwelkomen in de Paris Saint-Germain-groep.

Net als Marco Verratti en Lionel Messi. Ziek, Gianluigi Donnarumma wordt in beslag genomen, terwijl Julian Draxler over 4-5 weken terug zal zijn en Rafinha voor haar blijft zorgen. Ten slotte zal Alexander Letelier 10 dagen out zijn vanwege een spierprobleem met zijn quadriceps.

Paris Saint-Germain vs Nantes

Doelmannen: Navas, Rico, Franchi

Verdedigers: Bernat, Hakimi, Dagba, Diallo, Mendes, Kahrer, Danilo

Middenvelders: Joy, Dina Ibembe, Wijnaldum, Paredes, Herrera, Verratti

Aanvallers: Di Maria, Mbappé, Messi, Icardi, Neymar.