Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona wilde Kingsley Coman lenen

Barcelona die Kingsley Coman op huurbasis wilde hebben, voormalig assistent Zinedine Zidane die aan de slag gaat als hoofdtrainer of Brendan Rodgers die een einde maakte aan de geruchten die hem naar Manchester United stuurden: vind alle informatie voor de voetbaltransferperiode van vrijdag 19 november , 2021.

Barcelona wilde Kingsley Coman op huurbasis…

Barcelona was afgelopen zomer al geïnteresseerd in zijn profiel en zou enkele weken geleden weer de leiding hebben gehad. Volgens de indiscretie onthuld door sport- De Blaugrana – in de greep van financiële moeilijkheden – zou besprekingen hebben geopend om te proberen Kingsley Coman uit te lenen, wiens speeltijd bij Bayern München enigszins is ingekort sinds de komst van Julian Nagelsmann. Het Beierse team is echter niet van plan afstand te doen van zijn vleugelspeler, de topscorer van de Champions League-finale van 2020, en wil zijn contract verlengen, dat in juni 2023 afloopt. Om te zien of de Frans international klaar is om zijn avontuur te verlengen in Beieren of als hij van plan is de lucht te veranderen. Kingsley Coman kwam in 2015 over van Juventus Turijn bij Bayern München, aanvankelijk uitgeleend tot 2017 en daarna als onderdeel van een permanente transfer.

Zie ook – Ongelooflijk record van Kingsley Coman

…en blijf vertrouwen op de JAVI-extensie

Dit is de onthulling van de start van het seizoen. In twee maanden tijd heeft Gavi zich gevestigd als een van de belangrijkste schakels tussen FC Barcelona en La Roja, op slechts 17-jarige leeftijd. Logischerwijs willen de Blaugrana hun eigen pareltje behouden, dat tot juni 2023 aan haar coachingclub is gekoppeld en de schilden aan haar. De onderhandelingen over de verlenging van zijn contract begonnen een paar weken geleden. Het Catalaanse stagevoorstel zal betrekking hebben op een huurcontract van vijf jaar met een geleidelijke verhoging van het salaris. Op dit moment is er nog geen overeenstemming bereikt en sommige clubs, zoals Chelsea, zouden daar graag gebruik van willen maken. Ondanks de situatie die enigszins onduidelijk blijft, zullen de leiders van Barcelona hier echter vertrouwen in houden, aldus een rapport van Fabrizio Romano. De komende weken zullen ons in staat stellen om duidelijker te zien.

READ  'Hij is een stille kracht, kapitein': met Varane vindt hij de verdediging van de Blues complexer tegen Denemarken

David Bitoni, voormalig assistent van Zinedine Zidane, is begonnen als coach

Maak een grote sprong. Nadat hij tussen 2016 en 2018 en vervolgens van 2019 tot 2021 de assistent van Zinedine Zidane was bij Real Madrid, besloot David Bitoni de eerste coach te worden. De 49-jarige technicus kondigde het aan afstand voeten op RMC . «Na al deze prachtige ervaringen begon ik tegen mezelf te zeggen: “Waarom niet?” Waarom ga je niet zelf een eindje lopen? Ik voel me klaar. Ik heb veel ervaring en kreeg de kans om geweldige spelers te trainen’, is een verklaring. Een optie die ook gedreven wordt door de aanmoediging van Zizou.”Aan het einde van het seizoen, toen Zizou me vertelde dat hij terug wilde, zei hij: ‘Je moet het doen, daar ben ik voor gemaakt en dat weten de spelers. “Hij legde uit. Nu David Bitoni”Klaar om het op te nemen tegen een topteam, bijvoorbeeld in de Ligue 1». «Ik sta open voor alle competities, maar ik ben Frans en ken het Franse kampioenschap goed.» Kennisgeving aan geïnteresseerden.

Brendan Rodgers ontkent geruchten dat hij naar Manchester United is gestuurd

Hoewel de plek van Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United de afgelopen weken aanzienlijk is afgezwakt, zouden de Rode Duivels op zoek zijn naar een nieuwe coach. Er zijn verschillende namen in de pers verschenen, zoals de naam Zinedine Zidane, verstoken van enig contract, of de naam van Brendan Rodgers die momenteel aan het roer staat bij Leicester City en die volgens sommige geruchten de eerste keuze van Manconian zou zijn. opleiding. De vostechnicus wilde de zaak ophelderen. Aanvankelijk weerlegde hij deze aantijgingen. “Het is echt respectloos van je om de vraag te stellen als je een goede manager en een goede kerel hebt die bij de club werken. Ten tweede kan ik er geen commentaar op geven omdat het niet echt is“Vertellen lucht. En voordat hij opnieuw zijn voornemen bevestigt om aan het roer van Leicester City te blijven:Ik ben blij en trots de directeur van Leicester FC te zijn. Ik ben volledig toegewijd aan deze club, de spelers en het pand. Al het andere omgevingsgeluid is iets waar we geen controle over hebben, en het is frustrerend om dit gerucht te zien. Ik ben de manager van Leicester City. Manchester United is gewaarschuwd.

READ  Doha hard getroffen door akkoord met Kylian Mbappé!

Giovanni van Bronckhorst neemt leiding over Steven Gerrard bij Rangers (Officieel)

Na het vertrek van Steven Gerrard bij Aston Villa heeft Glasgow Rangers een nieuwe hoofdcoach gekregen. Om het heft in handen te nemen van de Engelsman besloten de Schotse leiders om in te zetten op Giovanni van Bronckhorst. De voormalige Nederlandse aanvoerder ontwikkelde zich bij de Schotse club tijdens zijn voetbalcarrière tussen 1998 en 2001. Nadat hij coach was geworden, was hij tussen 2015 en 2019 bij Feyenoord Rotterdam aan de slag voordat hij in 2019 naar Guangzhou ging. Hij keerde terug naar de Schotse kampioen en verdedigde de vreugde van Giovanni van Bronckhorst . “Ik ben opgewonden en erg trots om terug te keren naar Rangers als de nieuwe clubmanager. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.Adverteer op zijn Twitter-account.