Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Formule 1 | Gus Verstappen vermoedt Hamilton’s Mercedes

Gus Verstappen, de vader van Max, begrijpt niet hoe Lewis Hamilton in de race in Brazilië zo’n topsnelheid kon laten zien. De Mercedes W12 van zevenvoudig wereldkampioen had een marge van 10 km/u op zijn rivalen.

“Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo’n verschil in snelheid gezien van de ene race naar de andere” Verstappen aangekondigd. “Natuurlijk kun je je nieuwe motor tunen, maar verslechtert je nieuwe Mercedes echt na twee races zoals ze zeggen? Dat kan ik me niet voorstellen.”

En Verstappen om het louche puntenargument volgens hem te ontcijferen, in wat Hamilton doet. Er is met name deze stuurbeweging die sommigen voor de nieuwe DAS hebben aangenomen en die Mercedes heeft ontkend.

“Er is een stuur om naar links of naar rechts te draaien, dus waarom van voren naar achteren gaan? Je ziet wel iets gebeuren. Na de race in Brazilië zagen we Hamilton ook iets doen door zijn coach, en dan weer terug in de cockpit.”

“Ik ben heel benieuwd. Als je alles bij elkaar optelt, is het vreemd dat ze op dit punt in het seizoen ineens zo’n verschil maken. Ik heb echt het gevoel dat ze iets doen wat ze niet doen.” toegestaan. Ik wil niet verliezen, maar het moet wel eerlijk zijn.”

Verstappen sr is bang voor Mercedes F1

Joss onthulde ook dat hij niet langer met Mercedes Formule 1-baas Toto Wolff heeft gesproken sinds het ongeval van zijn zoon na een aanrijding met Hamilton op Silverstone: “Sindsdien hebben we elkaar niet meer gesproken. Zijn ware aard kwam dit jaar naar voren. We hebben geen contact meer met elkaar.”

READ  Cristiano Ronaldo vestigt een nieuw record en Messi bereidt zich voor om te reageren

De vader van de leider in het wereldkampioenschap maakt zich zorgen over de terugkeer van Mercedes-vorm, en hij is er dit weekend in Qatar bijzonder ongerust over: “Natuurlijk ben ik nu bang voor Mercedes. Max ziet dat natuurlijk ook. Het is mijn lot en hij zegt: ‘Het enige wat ik kan doen is zo goed mogelijk rijden.'” “

“Max haalt het maximale uit elk weekend en zal de laatste drie races hetzelfde doen. Maar de regels moeten voor iedereen hetzelfde zijn en iedereen moet ze volgen. Max heeft echter nog steeds zijn kansen, want op de leeftijd van veertien wijst hij in Mits voor een goed doel.”