Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Franse Ligue Two: Caen blijft vallen, tijdelijke dolfijn van Ajaccio

Caen en Nancy verliezen weer, Ajaccio achter Toulouse

Op zoek naar betere dagen zet Cain zijn slechte reeks voort. Na opnieuw te hebben verslagen in Michel Dornano, tegen Paris FC (0-1) op zaterdagavond, heeft Malherbe slechts één overwinning behaald in zijn laatste 13 wedstrijden in alle competities (winst op Toulouse met 3-2, op 27 september). De uitschakeling in de zevende ronde van de Coupe de France in Saint-Malo tegen Dinan Lehun (N3) (1-1, 4-1 in de tabs) afgelopen weekend toont het wantrouwen van de Normandische club sinds enkele maanden. De rode zone nadert. Maar de mensen van Caen staan ​​niet alleen in hun benarde situatie. De Rode Lantaarn Nancy, die thuis werd verslagen door Rodez (2-0), is nog ver verwijderd van de eerste nederlaag, Duinkerken (17).

Integendeel, Ajaccio laat zichzelf beter dromen. Het doelpunt van Semenani (68) op de weide van de Nordists (1-0) stelt Corsica in staat de trein van de koploper van Toulouse te volgen en met twee punten voorsprong te behouden.

6

Kane speelt een serie van 6 opeenvolgende wedstrijden thuis zonder winst (1 gelijkspel, 5 nederlagen)

Amiens remt af naar Le Havre, Bastia geeft zichzelf wat lucht

Amiens blijft van haar kant de koning van de loterij. Door de verlenging van Lusamba (90) kon Amiens gelijkspelen bij Marg Le Havre (1-1), de negende van de Picards na 16 dagen dit seizoen. Een gelijkwaardigheidsscore die niet past bij de Noormannen (zesde), die buiten de top vijf blijven.

In de andere wedstrijden van de avond domineerde Valenciennes Grenoble (1-0), en viel terug tot 10 na het sturen van doelman Mobleu (32) tijdens de eerste helft, Nimes versloeg Quivilly Rouen (2-1) en Jancamp verloor van Pau. (2-0).

Deze maandag (20.45 uur) nemen Dijon en Auxerre het tegen elkaar op in de Bourgondische derby om dag 16 van de Tweede Klasse af te sluiten.