Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mathieu van der Boel donderdag aan de start van de gemengde reeks met Nederland

Mathieu van der Boel donderdag aan de start van de gemengde reeks met Nederland

Matheu van der Poel zal donderdag aan de start staan ​​van de gemengde ploegentijdrit van de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg in Wollongong, Australië, waarmee hij bevestigt dat zijn ploeg Alpecin-Fenix ​​hem veel succes zal wensen op het wereldkampioenschap.

Mathieu van der Boel zal deel uitmaken van het Nederlands team in de gemengde estafette van 28,2 km. Nederland begint om 8:22 uur Belgische tijd (16:22 uur lokale tijd) voor titelverdediger Duitsland om 8:26 uur met Miguel Heidemann, Janik Steimle, Nikias Arndt en Leon Lippert. Mieke Kroger en Romy Kasper. Julie de Wilde, Valerie Demy, Jesse Vandenbulke, Quinton Hermans, Nathan van Hooydonck en Peter Cherry zullen de Belgische kleuren verdedigen. Vertrek uit België om 7.45 uur. Mathieu van der Boel verliet zaterdag de Primus Classic tussen Breckel en Hacht om het risico op degradatie te vermijden. Mathieu van der Boel, winnaar van de Grand Prix van Wallonië woensdag op de top van de Citadel, hervatte de competitie tijdens de Cours des Raisins in Auvergne op 24 augustus, won vervolgens de Gramont-race op 31 augustus en Izegem in september. 8, twee tentoonstellingen. Hij had nog een training gepland voor de wegwedstrijd van zondag. Het wordt geschakeld door dit combinatierelais. (Belga)

READ  Nederland is nog steeds een grote winnaar van Brexit, met bedrijven die zich daar in een continue stroom vestigen