Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marcus Thuram zorgt ervoor dat iedereen het er al over eens is!

Marcus Thuram zorgt ervoor dat iedereen het er al over eens is!

Wat is het volgende voor deze advertentie?

gevoel van voldoening. Dat is het gevoel dat Marcus Thuram maandagochtend moet hebben als hij richting Clairefontaine gaat om de Franse ploeg te zoeken. De Franse international (10 interlands) is aanwezig bij de Blues, die de komende dagen tegen Ierland en Duitsland zullen spelen, en komt al tevoorschijn na weer een perfecte avond met Inter Milan. De voormalige spits van Sochaux en Guingamp was al in zijn voordeel tijdens de eerste twee dagen van de Italiaanse competitie en heeft dit keer zijn counters geopend bij de Nerazzurri.

De 26-jarige Fransman was betrokken bij drie van de vier doelpunten van zijn team en opende de score met een non-crossing kopbal na de perfecte voorzet van Di Marco op links (min. 24). Daarbij serveerde Thuram kaviaar aan Lautaro Martinez, die de weddenschap verdubbelde (53). Tenslotte kreeg de Parma-burger een strafschop die uiteindelijk werd omgezet door Hakan Calhanoglu (56). De prestatie van XXL werd – ondanks het missen van twee grote kansen (41′, 61′) logischerwijs verwelkomd door zijn coach, Simone Inzaghi.

lezen
Serie A: Inter Milan verplettert Fiorentina en Nemanja Radonic redt Turijn

Een eerste doelpunt en een bedankbijdrage!

“Hij is een heel slimme jongen. Hij heeft een sterke wil om te leren. Hij traint erg hongerig. Hij spreekt heel goed Italiaans en de andere spelers helpen hem te integreren. Hij deed wat hij moest doen heel goed en ik ben blij dat hij zijn score heeft gehaald.” doelpunt omdat hij het verdient”.In dit opzicht vertrouw ik de Italiaanse technicus. Gevraagd naar zijn functioneren wilde de betrokkene daar liever over praten “Een droom die uitkomt” of zelfs wie ‘Een perfecte avond voor Inter en hun fans’.

Marcos Thuram, die bij zijn vertrek werd toegejuicht door Giuseppe Meazza en werd gevierd met een lied ter ere van hem, is verbonden met Lautaro Martínez en profileert zich als een van Inter’s steunpilaren voor volgend seizoen. De leider van de Serie A, en de nieuwste Champions League-finalist, kan zijn handen al wringen, in de hoop dat het verhaal van deze zomer zich zal voortzetten naarmate de tijd verstrijkt… En ter herinnering: na de internationale pauze zal Inter AC Milan uitdagen voor een derby . Bovendien zou de ontmoeting het debuut kunnen betekenen van Benjamin Pavard, die tegen Fiorentina op de bank bleef zitten.

kroeg. de
updaten