Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voetbal (D3 ACFF B) – Kluivert Ntumba, topscorer genaamd Varimian: “Onze tegenstanders moeten op ons letten”

Voetbal (D3 ACFF B) – Kluivert Ntumba, topscorer genaamd Varimian: “Onze tegenstanders moeten op ons letten”

Tot nu toe was het stil, maar Klyvert Ntumba werd op de beste tijden wakker. Want afgelopen woensdag kreeg Waremi de hulp van een andere spits, Greg Zwando. Het antwoord van Namoua? Een brace die zijn team naar de eerste overwinning (1-3) van dit seizoen leidt. “Dit maakt mij uiteraard erg blij.Genietend van een grote glimlach op zijn gezicht, de 22-jarige spits. Voor rust volgden we de instructies van de coach niet zo goed op. Hij motiveerde ons tijdens de rust opnieuw en het was zelfs nog beter. In de tweede helft speelden we veel beter.

Een dominantie die zo lang duurde om zich te vestigen, omdat alleen de mannen van Thierry Raskin het verschil wisten te maken in blessuretijd om hun eerste redding te maken. “Ik denk dat onze tegenstanders op ons moeten letten. Wij zijn hier niet om te lachen, maar om te laten zien wie we zijndringt hij aan op nummer 9 van het gefluister, zijn gezicht vastberaden en vastberaden. Ik weet dat we moeilijkheden zullen tegenkomen, maar we zullen ze samen overwinnen, daar ben ik zeker van.

Nu dit eerste succes in zicht is, hebben de Hispinnons nu tien dagen de tijd om zich voor te bereiden op Habai’s welkom. Een beruchte patstelling komt eraan, maar een ontmoeting waarin Kluvert Ntumba wil schitteren, is wat hem zondag veel vertrouwen heeft opgeleverd. “De eerste wedstrijd verliep niet zo goed, maar we leerden elkaar kennen omdat het een compleet nieuw team is. Hoe dan ook, ik hou van de club en alles gaat goed. Hoe ben je bij Warimi terechtgekomen? Vorig jaar was ik voor mijn studie in de VS en kreeg het advies om me in Waremme in te schrijvenDe Namoroa zegt dat hij zich op zijn gemak voelt met een centrale rol, en zijn voornaam doet denken aan de voormalige Nederlandse spits Patrick Kluivert. Mijn moeder en haar familie waren voetbalfans en ze hielden heel veel van deze speler. Mijn voornaam staat voor hetzelfde als deze niet noodzakelijkerwijs op dezelfde manier wordt gespeld.

READ  We weten meer over het Gazidis-project!

En het is volkomen logisch dat hij het goed zou doen als centrumspits, net als zijn illustere vader. Een mooie knipoog naar de datum… en zijn voornaam.