Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Luis Enrique belt Bradley Barcola

Luis Enrique belt Bradley Barcola

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Afgelopen zondag veroorzaakte de terugkeer van Bradley Barkola naar zijn oude park woede in het hele Groupama Stadion, wat hem bij de gelegenheid een staande ovatie opleverde. Toen hij in de sloturen van de zomerse transferperiode en na slechts zes maanden goede en trouwe dienst zijn trainingsclub verliet, werd de 21-jarige aanvaller gesist en diep beledigd toen hij het Rhône-publiek betrad dat zijn woorden nog niet begreep. vertrek.

Gevraagd naar de inzending en de Bronca tegen zijn nieuwe speler, uitte Luis Enrique zijn spijt over de houding van de Lyon-fans, terwijl hij de inzending van Barcola prees:Hij is sinds het begin van de transferperiode een van de grootste doelwitten van de club, hij heeft een enorm potentieel en is erg goed geweest. Hij toonde een geweldig karakter en we hadden hem graag terug willen verwelkomen, zo is het. Het is een positieve ervaring om deze ervaring te hebben. Vergeet niet dat hij veel geld naar zijn trainingsclub bracht (Noot van de redactie: 45 miljoen euro). Ik herhaal: hij maakte een geweldige inzending met een geweldige persoonlijkheid. Ik wens hem het beste.De Villeurbanne-nationaal, die werd verdedigd door Kylian Mbappe, werd ook beschermd door zijn nieuwe coach.

kroeg. de
updaten

READ  Euro U-21: The Devils versloegen Israël gemakkelijk in een opwarmwedstrijd